tirsdag, september 30, 2008

Hvem har trykket på min off-knap

Jeg har ikke siden torsdag rørt en strikkepind eller garn. Jeg har bare ikke nogen lyst. Det er mig helt ligegyldigt i øjeblikket. Trods 2 nye projekter med i tasken til sommerhuset og masser af tid til at strikke, så kom det slet ikke op af tasken. Igår aftes havde jeg heller ikke lyst, så jeg ved slet ikke hvad der sker. Egentlig håber jeg at de i aften kan tænde mig igen i strikkecafeen.


Men vi havde en super dejlig weekend i sommerhuset, Pigerne hyggede sig rigtig fint, trods der var trængsel i sengen. dog holdt de 1 hel nat, næsten nat som Julie i underkøjen. og vi var en dejlig tur ved stranden sammen med min morblandt meget andet. Jeg fik læst 2 bøger af Camilla Läckberg nemlig isprinsessen og prædikanten. Super bøger. Jeg skal vist have fundet stenhuggeren. Jeg har allerede læst nr 4 i serien, den startede jeg nemlig med.

Her er de tæt på sengetid, trætte og tilfredse faldt de begge i søvn kl 19.30 lørdag aften. De var bare færdige og jeg svingede benene op i sofaen og nød stilheden med bogen i skødet. Ingen telefoner, ingen computer eller tv, bare mig og min bog. Mums for sjælen.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hold da op, hvor lyder det til at have været en hyggelig weekend, for alle parter. :o)
Bare rolig, strikkelysten skal nok komme tilbage. ;o)