lørdag, september 06, 2008

Sensommerfest eller Alsønderup Games

I går eftermiddag var der indbudt til fest i Julies børnehave. De havde med en imponerende iver lavet en form for olympiske lege, der var officiel åbning med flaghejsning, samaritter, dopingkontrol på toiletterne, discipliner som traktortræk, hammerkast, æggekast, hækkeløb og meget andet. Vi har inddelt i hold mindst 4 børn og 4 voksne og så var det ellers bare igang. Bagefter var der medalje uddeling til alle børn og vi spiste sammen, alle havde medbragt en ret til en fælles buffet. Og heldigvis var vejret med os, det var en dejlig sensommerdag, så vi kunne sidde ude og spise, hvilket var meget heldigt, da vi var 40 familier ud af 60 mødt op, incl søskende og enkelte bedsteforældre.

Jeg havde glemt kameraet men jeg ved at samtlige pædagoger var udstyret og opgaven gik op flest mulige forældre bagdele. især da vi skulle igennem et spiral telt var der gode fotomuligheder. vi var mange der var for brede over bagen til at kunne komme igennem, men der skulle selvfølgelig forsøges.

Det var en rigtig hyggelig fest og jeg ved at vi alle kom hinanden lidt tættere og hatten af for de engagerede mennesker vores børn bliver passet af til daglig.

Ingen kommentarer: