søndag, oktober 19, 2008

fødselsdag


Vi er trætte efter at have holdt fødselsdag i 2 dage for Julie, som på tirsdag fylder 5 år.
Især har de 6 børn der var her i dag taget mange kræfter. hold da op hvor de er vilde og overgearede. Det gik egentlig fint og alle hyggede sig.
men er godtnok speed på for et helt liv! Hvorfor gør børn alt det de normalt ikke må, men tror de må hos andre.De dansede til MGP på fuld drøn, legede kysseleg, drengene var meget glade for at de kun var 2 med 4 vilde piger efter dem. Jeg var klædt ud som kaptain klo der skulle have hjælp til skattejagt og til sidst fandt de også skatten.
Nu vil Dan og jeg så flade ud foran formel 1, der blev optaget da det var midt i ankomsttidspunktet.
Og jeg vil have strikketøjet frem. det føles som om det er flere dage siden og det er det vel egentlig også.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Næste gang bliver det anderledes - det er noget med alderen - syntes jeg at kunne huske... og med 3 på henholdsvis 21, 19 og 7 har jeg snart været mange fødselsdage igennem....

Tineke sagde ...

Stort, stort tillykke med Julie-pigen, giv hende en stor krammer fra mig, altså efter du har fladet ud foran flimmeren ik'?
Knus, Tineke

Anonym sagde ...

Stort tillykke med hende...min den lille fylder snart 4 og jeg gruer også for de 3 timer med børnene fra gul gruppe (12 stk - både piger og drenge). Men hun glæder sig og så gør vi det selvfølgelig...
:-) Britt

Laila: sagde ...

Nøj, hvor er jeg glad for at det ikke er mig der har været nödt til det.

Et stort kram herfra.

Laila

Anonym sagde ...

Tillykke med guldklumpen. :o)

Jeg kender "desværre" ikke noget til den vildskab du omtaler. De gange vi har holdt fødselsdag for børnehavebørnene, er det gået stille og roligt og alle har leget med hinanden. De fleste gange har der været 10-12 piger i alderen 3-6 år.
Men jeg kender kun alt for godt hvor hårdt det er at holde fødselsdag flere dage i træk. Dødens pølse til sidst. ;o)