lørdag, oktober 25, 2008

feber weekend

Jeg havde for længe siden besluttet af jeg ikke skulle til håndarbejdemesse i Fredericia, mest fordi jeg ikke mangler garn eller inspiration, alligevel har jeg været mere og mere tændt på tanken for en tur derover, bare fordi alle andre skriver om det og jeg ved hvor meget jeg ville elske det, men heldigvis var min krop sikker på at det ikke ville være godt for mig, så i går morges måtte jeg kapitulere og lægge mig under dynen med 38 i feber, kvalme og ømme led. Så sofaen og dynen er nu mine bedste venner. Der soves og ses TV til den store guldmedalje, drømmes syrede feberdrømme og en lille bitte smule strik. The af store kopper er også en vigtig del af min weekend.

Heldigvis skal Julie afsted til en børnefødselsdag mens Dan er på arbejde og i aften skal han til herremiddag, så det var alligevel meget en alene dag i dag, passer mig fint. Jeg synes altid jeg skal være lidt mere på når familien er omkring.

Rigtig god fornøjelse til alle dem som skal til Kolding ( BC-garn ) og messen i Frederia. Jeg vil glæde mig til at læse om jeres indkøb og oplevelser.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Rigtig god bedring....jeg kommer heller ikke afsted i år, men hvor ville jeg gerne...mine garnlagre bugner...sååå
Men næste år??

Tineke sagde ...

Øv Dorthe, men rigtig god bedring til dig! Jeg skal af sted en smut til messen i Fredericia, men overvejer lige en ekstra gang, om jeg har behov for at besøge BC Garn, eller om jeg gør klogere i at lade være, jeg har jo "lidt" på lager...

Krammer, Tineke

Laila: sagde ...

Jamen dog, söde Dorthe, stakkels dig.

jeg sender dig et par gode tanker og häber at du snart bliver rask.

Knuser

Anonym sagde ...

Hej Dorthe
God bedring, lige nu vil jeg også foretrække dynen, men i morgen kører Geilsk og Co igen mod Fredericia, trods ømme fødder og rustne stemmebånd.
Ida, Silkeborg