torsdag, december 22, 2011

Årets sidste arbejdsdag

Selv om jeg elsker mit arbejde, så bliver jeg også træt af tænder engang imellem. Især når vi når midten af december og jeg ved at nu er året snart slut og der venter juleferie. Der er nogle år hvor vi er færdige i god tid, andre hvor altid kører på overtid og så alt der imellem. I år bliver travlere end middel, men i dag bliver jeg færdig, uden hængepartier der burde have været ordnet, men med god samvittighed kan der lukkes for julen.

Denne sidste uge op til jul har alle mennesker som er kommet forbi været ekstra glade og snaksalige – det synes vi egentlig, de er altid, men allerede mandag bemærkede vi denne ekstra jule-varme og det er fortsat.

Jeg ved, jeg kommer til at savne mine kolleger og patienter inden nytåret igen står for døren – og heldigvis for det, så kan jeg nemlig møde 2012 med fornyet energi på batterierne. Hvor heldig kan man være!

Der er allerede plnlagt nye udfordninger i det kommende år, med blandet en 4 dages personaletur til Island i januar, akupunktur-kursus i marts, en ny digital bid-registreringssensor og så meget andet. Det skal nok blive spændende at være mig i 2012!

bare iløbet af dette indlæg er jeg allerede blevet fyldt af lyst til at lave tænder, så jeg tror dagen i dag blvier en rigtig god afslutning på året.

2 kommentarer:

monaelisabeth sagde ...

hej Dorthe
Det er som om det sidste stykke vej frem til ferien er op ad bakke og belagt med klister ..
Den kender jeg også.
Det er sejt at slæbe sig de sidste meter frem til målstregen = juleferien.
Men nu er den her ! :o)
og det må vi nyde - i fulde drag.
God ferie til dig.
hilsen Mona

Karin Grøn sagde ...

Rigtig glædelig jul til dig og dine