onsdag, december 28, 2011

Ups–det har jeg glemt!

 

Juleaften fik jeg en længe ønsket namaste circular bag – altså en firkantet taske med gode inddelinger til rundpinde, for selv om jeg er stor fan af Knit pro, så har jeg også andre pinde. Og ikke være end bedre så fik jeg faktisk 2  stk. Denne her er indviet og det er en fornøjelse med den struktur og orden der kommer på rundpindene. mange tak til Tineke for en dejlig julegave.IMG_2135IMG_2136

Af Laila fik jeg wirer til mine knitpro – også en ønske som faldt lige ned i turbanen. Så i den mappe hvor mine knitpro er er der nu rykket lidt rundt og lavet en bedste orden. Jeg er en heldig julegris.

IMG_2133

I dag skal jeg afsted til sommerfuglen, for jeg fik også penge til en bog. Nordic tweed og så skal jeg bytte den anden Namaste bag. Hvad mon jeg skal fristes af? jeg har lidt ideer men ikke lagt mig fast endnu.

6 kommentarer:

Henriette sagde ...

Hvor herligt. Jeg har også haft den på ønskesedlen en tid, og i år fik jeg penge, så nu er der en taske på vej til mig også. Hvor mange kan den rumme?? For jeg får muligvis brug for to hehe.. ;)

Tilykke med gaverne, de er super anvendelige og man kan aldrig få for meget tilbehør vel.

Kh Henriette

Dorthe sagde ...

Hej Henriette
du kan godt glæde dig. der er 15 rum i tasken og der kan nemt være 2-3 stk i vhert, så den er rummelig

Uldbegavet sagde ...

Det er nogle fine gaver. God fornøjelse med gavebytteriet, det bliver spændende at se, hvad du finder.

amstrik sagde ...

hej
du har ret du er en heldig julegris med dine gaver, de er super lækker og helt pefekt med orden i strikke pinde, hvilken gør det letter at blive friste til noget nyt strik da det er letter at finde de rigtig pinde.

dqpage sagde ...

Det er da godt nok en dejlig praktisk ting med sådan en kasse til rundpindene.
mvh Mona

Lydert sagde ...

Sådan en taske fik jeg også, jeg glæder mig meget til at få den indviet.
God fornøjelse i Sommerfuglen, det er en dejlig forretning