lørdag, december 17, 2011

hvad gør en klog?

og hvad gør jeg?

IMG_2123glad var jeg i formiddags da jeg lukkede af forneden på No. 16, men snart blegnede smilet kraftigt da jeg prøvede modellen, den er alt for stor, og det er helt oppe fra midt på bærestykket. Jeg er ellers gået en str. ned i forhold til hvad jeg normalt strikker i str efter jeg har tabt mig lidt, men slet ikke så meget som denne bluse giver indtryk af. Den er for meget A-linie nu hvor den er så stor og over brystet laver den folder, fordi jeg ike har en stor barm.

Skal jeg bare strikke den færdig og så vaske den og tørre den i tørretumbleren – det kan nemt mindske 1 str, eller skal jeg kaste den ud af vinduet. måske jeg skal vaske den før ærmerne eller bare tror på at den bliver god og ellers må jeg glæde en anden med den. IMG_2119

Det er helt sikkert jeg piller ikke op og så begynder forfra, så bliver garnet ihvertfald brugt til en helt anden model.

det er bare ØV ØV ØV ØV ØV!!!!!!

11 kommentarer:

Uldbegavet sagde ...

Jeg må tilstå at jeg synes den ser supergodt ud på dig og virker ikke specielt stor på billederne.
Det er ikke nemt at gøre den mindre uden at trævle op. Ved vask risikerer man den filter.
Det eneste jeg tænker man kan gøre, er at zigzakke et stykke inde i begge sider det og klippe det overflødige "stof" væk, men så får du jo nogle sømme i siderne.
Hvis det var mig, ville jeg nok bide i det sure æble og trævle op eller gøre den færdig og give den som julegave.

Anonym sagde ...

Min tanke var nu ikke, at den ser stor ud til dig, da jeg kiggede på billederne, uden at have læst din tekst. Kunne man evt "samle" den lidt forneden, ved at samle masker op, og strikke en gang rib? Så det nærmest bliver en sweater. Eller måske bare en række fastmasker rundt langs kanten forneden, så den bliver strammet en anelse, og ikke stritter ud i A-facon. Tror nu at det hjælper meget, når ærmerne strikkes færdige, og så en gang vask. Mvh Helle

Elsebeth Solskin Christophersen sagde ...

Sæt den til salg, og køb garn til en ny :-)

Ulla Røjkjær sagde ...

Min tanke da jeg så billedet af dig var: Hvor er den dog smuk til dig. Den trænger lige til en vask så den kan komme i de rigtige "folder".
Så du får ikke mig til at sige at den er for stor. Se du nu at få strikket de ærmer på. Vask den og stræk den i facon, så er den lige i øjet.

Annette sagde ...

Ja, jeg synes nu altså heller ikke den ser for stor ud til dig...
En gang vask vil få den til at falde pænere i faconen... er jeg sikker på....

Helle sagde ...

Jeg giver de andre ret - jeg synes bestemt ikke den ser for stor ud, rent faktisk er jeg ret vild med faconen. Men selvom vi andre synes den ser fin ud, er det vigtigste jo hvordan du har det med at have den på :-)

Glæder mig til at høre hvad du bestemmer dig til at gøre ved den, for der er jo kommet nogle gode forslag synes jeg :-)

Lea sagde ...

Jeg synes også den sidder rigtig flot, men hvis ikke du selv er tilfreds er det jo ligemeget hvordan vi andre synes modellen sidder på dig.

Håber du finder en løsning som du selv er glad for, hvadenten det bliver vask/tørretumbling, salg eller optrævling.

Helle Mikkelsen sagde ...

Da jeg så billedet tænkte jeg wauu hvor er den flot, jeg kan godt lide den A facon. Så læste jeg dit indlæg, jeg synes ikke den er for stor til dig, men det er jo dig som skal kunne lide den. Håber du finder en løsning.

Karen sagde ...

Hvor er den flot til dig! Umiddelbart tænker jeg som alle de andre at den er lige i øjet, men jeg kender selv alt for godt fornemmelsen af at den er for stor. Men hold fest hvor ser du godt ud :)

Henriette sagde ...

Og jeg er vild med den uden ærmer. Den ligner en perfekt lille kjoletop til vinterbrug.

Hvorfor rækkerne med snoningerne ikke passer med opskriften er vist en uløst gåde, men det ser godt ud alligevel. Og så syntes altså også at den sidder så fint på dig.

Kh Henriette :)

Inges uldprogram sagde ...

Enig. Det var også min aller første indskydelse, at den ser super flot ud til dig.