onsdag, december 28, 2011

Skylanders: spyro's adventureMåske jeg troede at juleferien betød masser af strikke-tid men nej nej nej det er blevet erstattet af skylander-tid, allebedst når julie og jeg spiller sammen, så der er ikke strikket meget mere end 3 pinde på en hel dag. Men hold op hvor det er sjovt, dog bliver jeg øm i venstre hånd da jeg holder krampagtigt på nunchucken.

4 kommentarer:

dqpage sagde ...

Er det et spil til wiii ?
eller mon til IPAD ? (spørger jeg dumt - for jeg har ikke hørt om spillet før). Er dog altid på kig efter sjove spil ;o)
det lyder sjovt, siden du kan lade strikkepindene ligge..
:oD
hilsen Mona

Dorthe sagde ...

Hej Mona
vi har det til Wii, jeg ved det også findes til mange andre spillekonsoller og pc, og at man kan spille med figurerne på alle konsoller, så man kan besøge hinanden og spille videre med ens opnåede kræfter.
Jeg glæder mig allerede til vi skal spille igen i dag, for i går aftes inden Julies sengetid nåede vi en banen færdig så vi er klar til nye udfordringer.

Lis sagde ...

Skylander har også gået sin sejersgang her i huset. Alle, store som små er vilde med det, så forstår godt din glæde.

Kh. Lis

Mette G. sagde ...

Min yngste har testet Skylander hele efteråret i Dublin. (Han var ansat hos Activision). Han påstår, at han nu kan spille det med lukkede øjne, så skulle I gå i stå, må du skrive. Han er i Danmark i øjeblikket ;-)