lørdag, september 01, 2012

en form for hverdag

En hverdag hvor tingene stille og roligt finder en niveau:

Julies skole og fritidsaktiviteter falder i hak. Dan flytter på mandag fra Hillerød hospital til Frederikssund Hospital, hvor de har en god genoptræningaafd for apopleksi-ramtefsh

og hvor jeg passer arbejde ( også nogel timer i Dans forretning), hus og familien, så er der blevet en ny rytme i familien. I en hverdag med plads til ingen spontanitet eller sommerhus og golf, men en hverdag der fungerer rimeligt.

jeg har sågar kigget lidt på garn, opskrifter og læst lidt blogs. Jo – selv her bliver der noget hverdag. Jeg er startet på en Freyja-trøje. Havde en del islandsk lettlopi liggende, men kun sort nok til bundfarven. Endnu har jeg ikke besluttet hvilken farve mønstret og kanterne skal være, nok mest fordi jeg egentlig synes den sorte er meget hård og kompakt i farven. mangler lidt det nistret udtryk lettlopi ellers tit har. KIpeysa-5_medium2Freyja-trøje fra designerens side.

9 kommentarer:

Anne sagde ...

Det er godt at høre at I har fundet en slags hverdag efter chokket. Og forhåbentlig vil det går hurtigt fremad med Dan. Hverdagen er nok kittet der får det hele til at hænge bedre sammen.

Dorthe sagde ...

Godt at der er plads til en nogenlunde hverdag, for det kan virkelig trække tænder ud - oveni alt det andet. Knus

Pernille sagde ...

Mange tanker til jeres lille familie - det er rigtig svært at være ramt for jer alle, det er godt med plads til lidt hverdag ind imellem. Stort knus

dqpage sagde ...

Det lyder som om I nu kan begynde at se lidt fremad igen, og etablere en hverdag. Hvor er det bare positivt. Og sikken flot trøje du skal igang med.
hilsen Mona

Diana sagde ...

Hej Dorthe.
Jamen dog,så ses vi jo nok.det er jo "min" afdeling han skal til. Det kan I godt glæde jer til, det bliver godt!
Kh Diana

Fru Kahr sagde ...

Sikke en omgang I står midt i. Jeg ønsker jer alle tre alt mulig held og lykke til at komme godt igennem den næste tid.

Dorthe sagde ...

Hej Diana
jeg har godt tænkt på at det var nede hos dig! vi glæder os meget til at komme til Fsh, jeg håber at jeg løber på dig dernede.

Uldbegavet sagde ...

Det er godt at det kan lade sig gøre at få en smule struktur på hverdagen midt i kaos. Dejligt at høre, at du har fundet lidt fodfæste igen.

GrenDesign sagde ...

Det lyder godt at det går fremad og at liver finder en ny balance til han forhåbentlig kommer hjem, frisk og god igen.