torsdag, februar 01, 2007

Strikke-pinde
Jeg er ved at redigere min ønskeseddel da en fødselsdag venter omkring hjørnet. Har i længere tid overvejet rundpinde i ibenholt eller rosentræ. Men der er tit andre bloggere der er forelsket i Addi-turbo pinde. Vil I søde ude i blogland sende mig nogle kommentarer på hvad I foretrækker og især hvorfor. Jeg har aldrig prøvet nogle af dem altid brugt almindelige metal med plast overflade og har som regel været tilfreds.
Af strikkenyt så er mit Primula tørklæde helt færdigt, er allerede blevet fremvist i strikke-cafeen og brugt i går. Billedet kommer når jeg når en times dagslys.
Ballerina er i fuld gang og forstykket er næsten færdigt. Det er meget mærkeligt at strikke i retstrikning rent mentalt, så nogle gange midt på en pind kan jeg pludselig ikke huske om jeg lige har strikket vrang istedet. Det er sket et par enkelte gange.

5 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Jeg er vild med Addi`s pinde - efter at ha prøvet dem kan jeg slet ikke forstå jeg nogensinde har kunnet strikke på andet.
Vil du skrive mig en mail vedr. ballerinamønsteret
chillum39@hotmail.com

Anonym sagde ...

Altså efter at jeg opdagede Addi pindene, har jeg ikke strikket på andet. Selv strømper ryger på 2 Addi rundpinde.

KH Lise

PiaT sagde ...

Jeg strikker meget, faktisk mest på ADDI-pinde efter, at have prøvet dem for en måneds tid siden. Det eneste, jeg stadig har på ædeltræspinde er lace-strik, hvor maskerne glider for nemt af Addi pindene :-) - Din råhvide sweater er jeg helt skudt i, hvor har du fundet mønstret til den??
Mvh
PiaT - pia @provide.dk

Lena sagde ...

Jeg har indtil for nylig altid brugt de mange, mange strikkepinde jeg har arvet fra min mormor. Sådan nogle helt almindelige metal nogle. Men nu har jeg også prøvet addi turbo - og jeg må indrømme - de er bare bedre. Maskerne glider så meget nemmere på pindene - det er virkelig en fornøjelse. Det betyder at jeg næsten hver gang jeg går i gang med noget nyt bestiller nye pinde - for livet er for kort til at man skal nøjes med det næstbedste til ens hobby. Jeg har ikke strikket så meget med træpinde, så jeg kan ikke rigtig sammenligne med dem. Strømper til Kristine bliver strikket på rosentræ strømpepinde og dem er jeg også vældig fornøjet med! Og så larmer hverken addi turbo eller træ jo så meget som de gammeldags metal pinde. Et klart plus i mandens øjne!

Dorthe sagde ...

Tak for jeres kommentarer. Jeg lyder som om at Addi skal prøves, så hvis jeg nu ønsker mig både ædeltræ og Addi så kan det vist kun blive en god fødselsdag-liste.