torsdag, november 27, 2008

jeg har besøg!

af monterings-Åge, for jeg er færdig med Cables og nu er det bare enderne der mangler at blive hæftet og der er mange. Foreløbig har jeg hæftet ca 40 stk og er lidt mere end halvvejs. Men det gør ikke noget for jeg ved at den bliver helt færdig i dag og også vil nå forbi et uldprogram, så den kan afleveres til Rie i morgen. Den skal nok blive blikfang i hendes forretning, for farverne er helt fantastiske. Måske kan jeg finde en model idag for min mor kommer her til formiddag til kaffe og hun er en medium, så det kan være jeg kan lokke hende til et test-foto.

MEN

hvad skal jeg så nu strikke?????
jeg kan slet ikke finde ud af det, har egentlig en million projekter jeg gerne vil lave og masser af garn liggende, blot ved jeg slet ikke hvilket jeg har lyst til lige nu. Så mon ikke jeg lige skal se om der er noget blandt de par UFO'er jeg har liggende. Tænk at være helt forvirret hvor hvilket projekter der står først i køen. Der er jo altid lige en tomhedsfornemmelse når et stort projekt slutter og jeg har faktisk inden for den sidste uge sluttet 2 store projekter, så det er nok derfor min hjerne er i vildrede. Heldigvis plejer det ikke at være længe. Måske er tur gennem garnlageret vil hjælpe, det plejer at virke bedre end at gennemgå opskrifterne.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Mon ikke din tur igennem lagret har givet inspiration til et projekt eller 10. Jeg glæder mig til at se hvad du finder på.
Tak for filen.
Ida, Silkeborg

Anonym sagde ...

Kommer der et billede på af den færdige model? Den er jo på de foreløbige helt fantastisk... Og super farver.

Anonym sagde ...

Well done!
Prøv at åbne døren og se om ikke Finitis-Yrsa skulle stå udenfor - hun kan godt lige Aage.
Og så er det jo bare at gribe den WIP/UFO hun peger på....
;-))))) Britt