tirsdag, november 11, 2008

julekalenderHer i huset er vi begyndt på at se Jul i Gammelby. Det er min klare favorit julekalender fra barndommen. I sidste uge var den meget billig i Kvickly og nu er Julie også blevet bidt af Gammelby. Hyggeligt at se et par afsnit, lære om gamle håndværk samt følge den dejlige historie om Mads og Mette i borgmestergården. Nisserne er bare de bedste, Karen Lykkehus og Ove Sprogøe giver det hele perfekte stemming. Ja jeg ved det er tidligt, men når december starter er der jo alle årets julekalendere der skal ses, når man er 5 år og meget glad for jul.
og med lidt strik indimellem så er der dømt rigtig familie hygge. Selv manden gider se jul i Gammelby. Dan var nemlig midt i 20érne da den blev sendt og han har derfor ikke set den tidligere.
Cables vokser stille og roligt, og jeg er fortsat meget tilfreds med opskriften og garnet.

4 kommentarer:

Merete sagde ...

Hej Dorthe
Jeg er også Jul i Gammelby, hvort år. Jeg købte den for nogen år siden på dvd. Den er også helt klar en af mine favoritter.

Anonym sagde ...

Jeg er helt enig. Jul i Gammelby er helt klart den bedste julekalender der er lavet til dato.
Min mand ville kvæle mig, hvis jeg satte den på DVD'en allerede nu. ;o) Så jeg venter lidt endnu. ;o)

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Ja, det er bare ren nostalgi og helt klart den bedste kalender. Og øv, jeg har ikke opdaget, den var på tilbud i Kvickly (måske fordi jeg ikke lige har en Kvicky i nærheden ;o)).

KH Tina

B.J.O. sagde ...

"Dan var nemlig midt i 20érne da den blev sendt og han har derfor ikke set den tidligere."


Hvilken en af de utallige gange hvor den er blevet sendt hentyder du til? Og hvilke undskyldninger har han så for alle de andre gange? :-D Kan man virkelig have undgået den? Lyder utroligt. :-D