onsdag, november 19, 2008

posten kom allerede

Pakken fra Svit stod herhjemme da jeg kom hjem fra arbejde, det er godtnok hurtigt. Og indholdet er bare super. Farverne som forventet og garnet en kending. Jeg har egentlig dårlig samvittighed over at have købt, for jeg mangler virkelig ikke, men prisen var simpelthen for super.
Farverne er mørklilla, lysgrå, lys crocus og petroleumNu må jeg snart blive færdig med mine 2 store projekter, så jeg kan komme videre på to-do listen.
Tak til Maiken og Susanne for en hyggelig aften i går, tiden fløj afsted, vi hyggede og grinte, fortalte familie-særheder især ang. jul. Jeg havde taget kamera med, men det nåede aldrig op af tasken. Så jeg lukker bare øjnene og se dejlige billeder på nethinden.
Denne smukke morgenstund er fra mandag morgen.


4 kommentarer:

Laila: sagde ...

Jeg er jo heldigvis slet ikke misundeligt. Nej, det er jeg ikke... ;o)

Anonym sagde ...

Selv tak Dorthe. Det var rigtig hyggeligt. Og på trods af den megen snakken og grinen, så fik vi jo faktisk også strikket... ;o)
Kh Maiken
PS: Fik sgisme jobbet - yeeehaaa!!!

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

LÆKRE indkøb !! Og tak for din hilsen via Maiken og Susanne.

KH Tina

Susanne sagde ...

Selv tak for en dejlig aften - jeg griner stadig af det der med at fjerne 0-et .... Herlige sager du har fået hjem og det isolerer jo ganske godt :o) Knus Susanne, som stadig sejler.....