torsdag, januar 01, 2009

1.januar 2009

Ja så er det blevet et helt nyt år, der er klar til at blive brugt - men til hvad? der er sikkert en ½ million ting jeg kunne gøre anderledes, men så er det jo ikke mig. Dog tror jeg at nogle enkelte småting alligevel vil ændre sig i løbet af året. Jeg er holdt op med nytårsforsætter, de holder sjældent evigt.

Året blev startet med en brag af en fest, vi holdt nytår her med venner og deres børn, nogle blev og overnattede, så der var også fælles morgenmad midt på formiddagen, efter de værste bjerge af nytårspynt var fjernet. Vi havde rigtig mange bordbomber og knallerter så huset ligende en slagmark. Men pyt, tilgengæld er vi ikke på fyrværkeri holdet, vi nyder gerne andres og der var rigeligt at nyde.

Nu er hovedet ved at være normalt igen, men helt ude af kroppen er tømmermændene ikke, jeg ved ikke hvornår de flyttede ind, for jeg havde ikke inviterede dem, men hvor der er hjerterum er det også husrum.

Min nytårsmiddag blev en stor succes og alt lykkedes, både kalvefilet der skulle langtidsteges på 75 grader i 3 timer ( mærkeligt) og is surprisen var perfekte.

til alle der læser med

Rigtig godt nytår

3 kommentarer:

Merete sagde ...

Hej Dorthe
Også et rigtig godt nytår til dig og din familie
Merete

Karin Grøn sagde ...

Godt nytår til dig og dine resterende tømmermænd. Du har da godt nok været ude i de kulinariske spidsfindigheder i går. Det var godt det lykkedes. Dejligt med fester. Det gjorde vi også engang, men vores venner er skilt og børnene store, så nu sidder vi alene, men sådan er det. Hver ting har sin tid.
Godt du holder fast i at være dig. Det er bare så vigtigt, at man finder sig selv og finder ro i at være den man er.

Mange hilsner
Karin

Nette sagde ...

Tømmermænd er kun sjove, hvis de gider lave lidt arbejde, nu de alligevel er der. :-)
Godt nytår, og det med stegen, ja det føles underligt de første gange, men bliver bare meget bedre. De sidste fem år d. 24. december har jeg stegt stegen fra kl. 12 middag. Mums. :-)