søndag, januar 25, 2009

Bonjour!1. morgen, udsigten fra vores lejlighed
Efter en pragtfuld skiferie i Veysonnez, CH er vi nu hjemme igen. Køreturen hjem tog 1½ time længere end beregnet, da vi sad fast i en kø grundet et uheld. Heldigvis var det ikke os og ingen personer der kom til skade.


I Veysonnez fik vi sne nok, kan man det, nej vil jeg normalt sige men selv jeg, der er sne-gal har fået min lyst styret. Vi har bare haft det vildeste snevejr, især fredag faldt der ihvertfald ½ meter i byen og hvor meget oppe vides ikke, vi opgav at løbe på ski.

Julie har været på fransk skiskole 2 timer hver eftermiddag og trods ingen talte noget hun forstod var det stor succes. Hun er blevet bidt af skiløb og kan nu selv køre med tallerken lift og klare de blå pister uden hjælp.

Vejret har været meget blandet, vi har haft sne, tåge, høj sol og blå himmel. En dejlig ferie hvor vi 3 i vores lille familie har hygget os.

Og jeg har kun strikket 1 pind, ja du læste rigtig, jeg gad slet ikke at strikke, så det har også holdt ferie.

Veysonnez er en del af de 4 dale omkring Verbier, en lille by hvor der kun kommer folk der gider skiløb og ikke er festaber. Super skiforhold.

og snekæderne var monteret inden nedturen, hvilket var absolut nødvendigt. tak til Tina fra strikkecafeen med det gode råd om at medbringe rigtige gummihandsker til snekædemontering, super råd, og min tilføjelse er så også nogle vådservietter til at vaske handskerne bagefter , da ma njo skal have dem på igen lidt senere. Vores bil holdt i en p-kælder hele ugen, så vi skulle ikke grave bil frem som dem der havde valgt at parkere lige foran deres lejlighed. Det tog mange flere timer, da man stortset ikke kunne se noget af bilen overhovedet.

7 kommentarer:

Laila: sagde ...

Dejligt at höre at I er kommet godt hjem.

Og tak for jeres besøg i gär eftermiddags.

Laila, stadigvæk i Schweiz

Jane Birke Nielsen sagde ...

Wauv hvor ser der skønt ud, men 1 meter sne!!! Puha det er for vildt til mig :-)

Håndarbejdstøsen sagde ...

Super flotte billeder det er da noget af en udsigt i har haft.
surt at sidde i kø efter uheld.

Tineke sagde ...

Superlækkert, og sikke dejlige billeder. Hun er sej, hende Julie, godt gået!

Anonym sagde ...

Dejligt at i har haft en god tur, børn forstår meget mere end man tror.
Ida, Silkeborg

Karin Grøn sagde ...

Lækre fotos fra jeres skitur.
Håber det går bedre med skyggesjalet.

Helle : sagde ...

Sikke nogle skønne billeder, er da slet ikke misundelig ;-) Godt at I havde en god tur.