lørdag, april 04, 2009

en ommer!

jeg var ikke tilfreds med min start på sjalet, så efter at have strikket videre og hele tiden været lidt utilfreds, tog jeg pinden ud og pillede op. Detvar en dejllig fornemmelse, da garnet var rullet op igen.

IMG_3909Nu har jeg strikket et stykke igen og er meget mere tilfreds. Hvad jeg har gjort anderledes er, at jeg slå 3 ekstra kant masker op i hver side, strikkede dem med i farveskift som man skal, når man strikker sjalet videre på rundpind, strikkede frem og tilbage en god borts tid og har nu samlet det. Jeg tog også ud i 2. maske som opskriften sagde og ikke i lænken som 1. gang. Det er meget bedre, nu er den nederste bort også tyk grundet alle trådene bagpå, og derfor ligner den, den næste. farverne spiller godt sammen og jeg har lyst til at strikke videre.

IMG_3910Hvorfor skal jeg gå om den varme grød i flere dage for at pille op, jeg ved hver gang at jeg bagefter er glad.

Billederne giver måske ikke en stor forskel men så er det fotografiet der ikke yder ret.

6 kommentarer:

fru westerskov sagde ...

Det ser rigtig godt ud. Bliver vist også nødt til at investere:-) Du laver mange fine ting og der er ikke mange dage imellem at jeg er inde og kigge. Glæder mig til at følge sjalet.

Karin Grøn sagde ...

Du har ret- fotoet viser ikke nogen forskel, men det er jo fotoets fejl. Bare du ved at du er tilfreds, så er alt jo godt.
Jeg er spændt på resultatet. Det ser fanzy ud- hvordan får de alle de farver sat sammen? Skriv lige lidt om teknikken

britt sagde ...

Det var også en af de ting Christel pointerede: HELE sjalet fra side til side skal strikkes i fair isle teknik (så begge tråde skal med ud til kanterne) - ikke noget intarsia. Netop for at det skal blive lige tykt over det hele.
Godt at du gjorde det om - for sådan et smukt sjal skal blive helt rigtigt.
:-) Britt

Dorthe sagde ...

det er bare en lille prøve til mig, for kommentarerne kkomemr ikke prr mail til mig, så måske er det blogggen eller mailsystemet

Frida sagde ...

Det ser bare såååå spennende ud. Glæder mig til at se sjallet, når du er kommet længere. Rigtig spennende teknik :)

Siffe sagde ...

Nej hvor smukt ... og jeg kender skam til at gå omkring lææænge før jeg får yllet op ... nu har du lige overbevist mig om at det måske er grunden til at mit blomstersjal stadig ligger i kurven ;-)
Tak for det ;-)
Jeg må igang igen .. med en ommer!

Glæder mig til at følge forløbet !

KH Siffe