søndag, april 05, 2009

For pokker cybercity

Jeg har ikke fået mails i flere dage, meget mærkeligt at der lige pludselig bliver helt stille, blandt andet fra webstrik. Så jeg kontaktede cybercity og efter lang tids frem og tilbage fik jeg beskeden at mit domæne var blevet solgt og de bare havde glemt at fortælle mig det. Men det burde virke indtil 1.7, det gør det bare ikke. Hvorfor ved de ikke, og om det kommer til at virke den sidste tid ved de heller ikke. jeg fik beskeden at ringe igen på mandag til en anden afdeling, da selvom den person jeg talte med ville lægge besked, så ringede den næste afdeling aldrig tilbage til kunden, så meget for service. Dejligt!!!!!!!!!!!!!!

Hvordan kan det lige være, at større steder ikke har nogen form for kundepleje, og jeg forventer bestemt ikke noget specielt, bare almindeligt: vi har lavet en fejl, vi afhjælper problemet og vender tilbage. NEJJJJJJ det er for svært når vi er så mange, var svaret.

 

Ihhh hvor jeg er gal i skralden.

4 kommentarer:

Dorthe sagde ...

ja nu må jeg så prøve om den kan finde ud af at sende kommentarer til min nye mail

Annegrethe sagde ...

Hej Dorthe

Min svoger har lige været ude for det samme. Hans udbyder ringede heldigvis for at tjekke at det var rigtigt at han havde solgt sit domæne - det var det ikke. Jeg tror desværre der sidder nogle "smarte" mennesker og prøver at narre gode domæner fra private. Øv at det skal være sådan. Udbyderne burde klart stramme op den slags.

God søndag trods alt.

Nette sagde ...

Det forstår jeg ikke?
Har du indvilliget i at sælge dit domæne? Ellers kan de da ikke bare gøre det? Det tilhører da dig, hvis du har betalt regningen.

Under alle omstændigheder, skal der vel din underskrift til, for at det går. Det er jo pt. din mail div. login og koder til fx Dkhostmaster skal sendes til.

Tine sagde ...

Øv, hvor træls.
Håber det går iorden snart.

Man kan da ikke overleve uden mail?
:-)