tirsdag, april 21, 2009

for 3. år

Nu er Julies og min lille sviptur til Legoland bestilt.3nyDKll650px Vi skal have 1 overnatning på Hotel Legoland og være i parken 2 dage. Julie ved det ikke endnu, men jeg glæder mig og når hun får det af vide så ved jeg hun bliver ellevild. Jeg har fri mellem pinse og grundlovsdag, så derfor holder vi miniferie, hvoraf nu bliver der 2 dage i det jyske.

Vi elsker begge Legoland, men jeg synes en 1-dagstur fra Nordsjælland er en lang dag, så en overnatning på hotellet er super. Vi har prøvet det før og gør det gerne for 3. gang.Pirateboat200px

6 kommentarer:

Renata Barillari sagde ...

Hollla! Beautiful your blog
congratulations
Kisses
Re

Nette sagde ...

Nyt hår, biograftur m. gratis barnepige og en hyggetur til Legoland. Du fører dig da frem.
Det skal være dig velundt. :-Legoland ER et dejligt sted. Meget mere hyggelig end så mange af de andre parker rundt omkring. Vi var der for et par år siden, m. tog og bus fra Århus. Det var en lang dag, men vi nød den i fulde drag.'God tur, både i biffen og til Legoland og tillykke med det nye hår.

Heidi sagde ...

Vi er også i Legoland hvert eneste år, og ungerne glæder sig lige meget hvert år. Og det plejer at blive en superhyggelig dag. Det håber jeg også I får. ;o)

Helle Nielsen sagde ...

Aj, hvor sjovt. Har også lige bestilt prinsesseværelset til en 2-dags all-legoland....
Rigtig fint hår du har fået - og ha´ en god dag.
Hilsen Helle

Tine sagde ...

Hvor lyder det hyggeligt.
Selvom min børn er store (17 og 14) elsker de stadig at komme i Legoland.

Håber filmen var god!

Lisbeth sagde ...

Det bliver sjovt for jer. Vi tager derover i pinsen, sammen med en masse andre... Men vi har også været der mindst en gang om året. God tradition.