onsdag, maj 06, 2009

en fridags overskud

Jeg brugte min fridag igår til at nyde lidt håndarbejde. Købte hos Kinora-design stof til et kjole til Julie og straks hjemme igen begyndte jeg og efter små 2 timer var den færdig. IMG_4056I går aftes i strikkecafeen hæklede jeg den sjove blomst, en aster fra skønne sjaler.IMG_4058

Jeg skal lave en asters til, for jeg har lavet en hårbøjle af stoffet og så skal der selvfølgelig også en blomst på. Håber at kunne vise det hele med indhold på fredag hvor vi skal til konfirmation.

Julies Topstykke er også blevet motioneret. IMG_4063Startede mandag aften og nu er jeg på den pinde hvor ærmernes masker skal tages fra. Jeg er spændt på str, for jeg kan indtil nu ikke rigtig vurdere om det kommer til at passe eller ej. Strikker str 8 og det bør jo være for størst men i følge Bentes målskema på hjemmesiden så er hun str 8.  

3 kommentarer:

Tine sagde ...

Sikke da en sød sommerkjole.
Og de hæklede blomster bliver lige prikken over i'et :-)

Rie Nielsen sagde ...

Hold da op, du havde da godt nok travlt igår. Sød kjole. Hurtig var du ude af døren og jeg skulle lige til at sige noget til Inge og så kunne jeg huske hvor BOGEN var blevet af, fandt den og ud på gaden for at se efter dig, men du var væk. MEN nu ligger den til dig, uden på køkkenbordet.
Hilsen Rie

Dorthe sagde ...

Hej Rie
jeg var bare gået over i boghandleren. Gem bogen til jeg kommer næste gang.