torsdag, maj 07, 2009

Kursus-strik

i går aftes sad jeg 4 timer og lyttede til en dygtig Italianer, om rodbehandlingsteknikker, skyllemidler og rodfyldnings-materialer. Mange vil synes det er et kedeligt emne, men han var god, letforstålig og med humør.

jeg havde selvfølgelig strikketøj med i tasken og fik strikket langt på det lille Topstykke. IMG_4066Faktisk løb jeg tør for garn, så derfor må jeg til sidst bare lytte. Men det er da udnyttelse af et kursus. Så hjerne blev fyldt op med ny viden og hænderne blev holdt beskæftiget.

Næste weekend tager Tina og jeg på en 2-dages konference i vores EDB-system på klinikken og der skal også medbringes strikketøj. Og jeg skal nok huske garn nok.

3 kommentarer:

Tineke sagde ...

Til det EDB kursus må du så nok hellere få musen monteret i panden, måske?

christunte sagde ...

Der er bare ikke noget bedre end kurser og møder. Der er god tid til at strikke, når man alligevel skal sidde dér, og det bliver enormt mange gange hyggeligere (og nemmere at holde sig vågen)! Godt, at du kan udnytte tiden!

Helle sagde ...

Jeg lytter bedst med hænderne igang, men hvor kan det give mange bemærkninger på kurser og møder i min tekniske verden. Da jeg nævnte muligheden for at strikke til at forsvaret af en doktorafhandling fik jeg en meget forarget bemærkning fra min søster (der selv er forsker) "det kan man da ikke". Det er helt rart at se at andre også har denne "last" - jeg fortsætter og mine kolleger har opdaget at det ikke forhindrer mig i at følge med.