søndag, maj 17, 2009

Tak for et godt kursus

Tina ( engang kendt som knittina-haha) IMG_4108og jeg har været i Horsens på en 2-dages brugerkonference i det edb-journalprogram vi bruger på klinikken. Det har bare været super godt. Hotel Opus var så lækkert,IMG_4109 alt meget velfungrende, super service og alt personale så venlige og effektive. Der er ikke en finger at sætte. Alt AV/multimedie udstyr virkede hele tiden, ikke en gang var et headsæt eller andet der drillede og lige skulle justeres. En virkelig stor ros til dette nye hotel i Horsens.

Selve konferencen var opdelt i forskellige workshops, og her var alt også bare godt. Vi har fået en masse ting vi skal hjem og ændre, så vores hverdag bliver endnu nemmere og bedre til glæde for os og vores patienter.

Og vi har strikket som de 2 eneste uden af 270 personer. Nogle mente efter 1½ time at nu måtte vi da have lavet en helt bluse. Folk ved slet ike hvor mange timer strik tager. Jeg havde slået op til Miss Beezy aftenen før og så fik det ellers derud af med at lave bisser. Pyha, med en runde på 448 m og kun strik af alle masker på hver. 6 pind som skal man altså strikke/flytte 2250 masker førend man nhar fået en lille stykke strik på ca 3 mm. Så efter 4½ times undervisning var jeg nået forbi 10.000 m og opdagede en    fejl en 1/3 del nede. IMG_4110Derfor var mit ansigt tilbage på værelse en anelse anstrengt.IMG_4120 og jeg kunne ikke rette det uden en hæklepind.

Heldigvis havde jeg også Coral med, så lørdag strikkede jeg på den men løb tør for garn.IMG_4124

Vel hjemme igen brugte jeg hele lørdag aften på at pille op, det hjalp ikke med en hæklepind og så strikke 6 runder igen. IMG_4128_edited

Tina fik strikket et stort stykke af Topstykke , så mon ikke vi snart ser en indlæg på bloggen. Hårdt presset!

1 kommentar:

Tineke sagde ...

Hi hi, jeg kan næsten høre dig aaarh på det billede der, supergodt. Det turbostrikker du da hurtig på plads, den Miss Beezy, no problem....