tirsdag, juni 16, 2009

en underlig top

jeg har for længe siden set en sommertop i en garnforretning som jeg dengang synes ville være lige mig, fandt opskriften hos drops og så forleden gik jeg igang med det garn jeg fornylig købte hos DorteB. Garnet hedder Corni, på den tyske bandarole står 100% Korn, om det er lavet af majsfibre eller kornfibre eller hvad, ved jeg ikke helt, det er dejllig blødt, men lidt underligt at strikke  med. Det består af mange tråde der er snoet sammen, men de holder sig ikke sammen så man får nemt en tråd for lidt med.IMG_4328

Selve modellen er efter opskriften slet ikk som jeg husker den, så jeg har ændret en masse og nu ved jeg ikke helt om jeg synes den bliver god. Jeg har tænkt mig at strikke den færdig førend jeg bestemmer mig for resultatet. Det bliver dog ikke lige før end om et par uger, da jeg er næsten er løbet tør for garnet. Jeg har bestilt 2 nøgler mere hos Dorte og de venter på at jeg igen kommer op i sommerhuset.

2 kommentarer:

Dorte Byskov sagde ...

Hej Dorthe.
Ja, garnet ligger her og venter på dig. Men pudsigt med din oplevelse af garnet. Jeg synes det var nemt at strikke med og havde ikke problemer med at det delte sig.
Knus Dorte

Tine sagde ...

Håber dit garn arter sig, og at modellen bliver som du gerne vil have det.
Det er altid ærgeligt når tingene ikke bliver som man gerne vil.

Hvor er det smukt dit sjal!