lørdag, juli 11, 2009

garnkøb

Jeg bestilte for første gang hos Holstgarn forleden, og dagen efter ankom det. Super dejligt med hurtig ekspedition. For når man har bestilt er der ikke noget være end at vente. Farverne er lidt anderledes end jeg opfattede dem på skærmen, men jeg skal nok blive glad for dem. Der er indkøbt en grømlig meleret til en herresweater til min mand. Han ved det ikke og jeg vil heller ikke fortælle ham det førend hans fødselsdag. Nej han kigger ikke med her.IMG_4487

Og så har jeg købt til endnu en Olive til mig selv til vinter. I en lilla, som jeg troede var mørkere, mere sortlilla. Pyt"!IMG_4480

Lige nu er jeg i fuld gang med Skyggen, mangler en ½ 4. trekant indne jeg skal igang med skuldre og sidekanter på forstykket. Modellen er strikket i felter på kryds og tværs.IMG_4488

5 kommentarer:

Lene sagde ...

Skægt, at jeg også har gang i en Skyggejakke. I andre farver, så vidt jeg husker. Måske er den blevet mosgrøn af at vente på at blive færdig. Jeg kan ikke engang huske, hvorfor den gik i stå..... Lækkert Holst-garn. Desværre har jeg ikke mere lagerplads, så ;-)

kludemutter sagde ...

Dejlige indkøb du har lavet ;)
Jeg har selv strikket skygge jakken for et par år siden, den er rigtig hyggelig at strikke.
yt.

Letten sagde ...

Jeg har også handlet hos Holst garn, og jeg blev også lidt overrasket over at farverne ikke var helt som jeg havde regnet med, men de er ok alligevel og garnet er lækkert. Dejligt med hurtig levering. Jeg vil helt sikkert handle der en anden gang.

britt sagde ...

Du købte vel et farvekort med? Supersoft garnet er nemlig helt utroligt i virkeligheden og ret svært at gengive helt på en skærm.

Sjovt du er igang med Skyggen - jeg har også et halvt forstykke liggende i en pose. Den blev startet en sommer for et par år siden og har ligget der siden. Du får dog din færdig er jeg sikker på....måske jeg skulle tage mig sammen ;-)

Imponerende at du allerede er nået så langt med maltesersjalet. Det er flot!

:-) Britt

Henriette sagde ...

Hej

Jeg har købt hos Holst af flere gange og deres udvalg af farver er jo helt fantastisk. Garnet er godt at strikke med så pøj pøj med nye projekter. :-)

Venlig Hilsen
Henriette