lørdag, juli 25, 2009

Sommerferie!

Ja, så er det blevet vores tur, manden skal lige arbejde i dag og så har vi 2 uger sammen alle 3. Så om lidt vil jeg forvandle mig til en hvid tornado og få pakket tøj, mad og cykler ind i bilen. løbe en tur med støvsugeren, vande blomsterne, inden turen går til sommerhuset. Jeg har for mange måneder siden bestilt godt vejr, så jeg håber ikke min bestilling er alt for forsinket.

igår da Julie og jeg kom hjem i silende regn, sang vi højt en gå væk regnvejrs sang og som svar fik vi en kæmpe tordenbrag, det havde ikke torden lige inden, så her svarede vejret igen. Julie blev lidt overrasket.

Forleden aften var lyset udenfor så smukt, så her får I lige et vue.IMG_4511

Efter et stort projekt skal jeg lige lave et lille bitte et og derfor startede jeg i går på en fiona kjole til build-a-bear. IMG_4523Nej jeg har ikke købt hos SanneB, men fiflet fra den originale opskriften. Og med en bamse ved siden af så bliver den vist meget god. Farvene er barnets eget valg. Garnet er strømpegarns rester fra lageret, det er godt. Min strikkekurv er pakket til ferien og jeg har bestilt en portion hos Marianne Svit som desværre stopper sin netbutik.

ØV ØV ØV. Jeg kommer til at savne Svits netbutik.

4 kommentarer:

marianne sagde ...

Rigtig god ferie til jer og selvfølgelig bliver det godt vejr:)

Tineke sagde ...

Ja, det er ski'ærgerligt at hun lukker, men - høm - jeg har også været der, og godt for det, for nu når du har bestilt, er der vel udsolgt?

Garn Moster sagde ...

God ferie til jer , håber virkelig i får bedre vejr ...

Fynpige sagde ...

Super dejligt at strikke bamsetøj, så har man jo altid en blød ven ved sin side, som følger med i det nye tøj hun får ! *SS*