mandag, juli 13, 2009

Her er så stille nu!

Julie er i går blevet afleveret til mine forældre til en uges ferie. SFO har lukket og vi skal fortsat arbejde. Så huset er så stille, og vi savner hende, trods hun kun har været væk siden i går eftermiddags. Hun ringede og sagde godnat, vi har nemlig aftalt at hun ringer når hun har behov og jeg holder mig fra at ringe. Men jeg fik "hjemve" efter at have talt med hende.

Jeg ved at hun har det super godt og rigtig hygger sig. Vi skal nok også hygge os, med senere spisetider endnu normalt, lidt andet mad end til daglig osv. Dan og jeg har i går aftes gået huset i gennem på 1. sal og blevet enige om at rykke rundt på værelsesfordelingen, så Julie får efter vores sommerferie vores soveværelse, det er dobbelt så stort som hendes værelse og vi flytter ind i hendes værelse.
Endnu vil vi gerne sove på samme etage, men senere flytter vi ned i mit konto/sy værelse og så kan jeg flytte op i det lille. Men nu vil jeg så egentlig gerne i gang med at male hendes nye værelse, men nej, hun skal selv vælge farve og det skal ikke være over telefonen, så endnu ved hun det ikke. Vi har tidligere talt om at hun kunne få det værelse når hun skulle i skole, men det er et stykke tid siden og jeg ved ikke om hun har glemt det igen. Vi skal også ud og købe skrivebord, stol og reol til hende, og jeg har allerede en masse ideer, men nu er det jo hende der skal have nyt værelse, så jeg klapper lige hesten.

Godt jeg skal på arbejde i dag, ellers var jeg da gået i indkøbsmode i ikea, ilva eller idemøbler.

4 kommentarer:

Helle Nielsen sagde ...

Jeg kender det SÅ godt. Har en datter på snart 4 der lige pt utålmodigt venter på at hendes nye værelse bliver malet færdigt. Så vi er snart nået til indkøbsfasen....
Ha´en hyggelige barnfri-uge - husk at nyde det..
Hilsen Helle

Laila: sagde ...

Nyd din "friuge". Det er nu dejligt, selvom man helt sikkert savner ...

Hannestrik sagde ...

Jeg kan sagtens huske hvordan det var. Selv om mine børn er voksne og mine børnebørn ved at være store, så husker jeg det som det var i går. Havde det på samme måde.

Kate sagde ...

Nu har her været stille længe... håber alt er OK