torsdag, april 08, 2010

foreløbig tunika

Jeg er i fuld gang med min udvidet udgave af Louises Tunika af Karen Noe.IMG_6057

Kroppen er færdig og jeg er lige begyndt på det 1. ærme, den er meget slasket og løst strikket, men jeg tror og håber at med montering og hæklee kanter så bliver den god og forhåbentlig et sommerhit. Foreløbig har jeg endnu ikke brugt mere garn end opskriften til str L trods jeg laver den 2 str. større, da opskriften sidder at str L har brystvidde svarende til en M. Jeg har også lavet halsudskæring mindre, selv om den er meget stor og dyb. Uhhh mon kanterne kan give den hold og facon.IMG_6053

9 kommentarer:

Arduinna sagde ...

Hvor er den smuk... Kunne være at man skulle kigge efter den ;-)

Tineke sagde ...

Jeg er også MEGET spændt på kanterne og i det hele taget om den holder faconen.

Kirsten sagde ...

Jeg venter også spændt på det færdige resultat - og krydser fingre for at den bliver god! Det kunne godt blive et sommerhit!

Emmy sagde ...

Hvor er den fin også en rigtig god farve her til sommer. Jeg håber du bliver tilfreds med den og er spændt på at se det færdige resultat.

Nørklekonen sagde ...

Jeg er også ved at lave den, er nået ligeså langt som dig og satser benhårdt på, at kanterne "samler det hele".
Birgitte.

Annette sagde ...

Så på modellen hos netgarn.dk da jeg var i Århus forleden, men skal lige overveje igen..,da den ikke er i en "voksen"-str...og derskal laves hovedregning...men vild med den er jeg...
Den er vild flot... og vil matche flot til et par sommerbukser/nederdel og en fin top under...
spændt på dit færdige eks...

Frujensensunikum sagde ...

Hvor er den smuk din blomster tunika fra Karen Noe, sikker på at kanterne nok gøre den mere "stabil",jeg har også lavet den.
Desværre syndes jeg ikke Karen Noe s målskitser er særlig vejledende (måske mere vildledende engang imellem)
Jeg strikker i øjeblikket hendes Ballonkjole og må sige der er blivet trævlet op nogle gange....ind imellem er opskrifterne skrevet så kryptiske, og det er surt når det faktisk kan skrives så enkelt :)

Lin sagde ...

Hvis den ikke bliver et sommerhit saa.....
God week end.

Anonym sagde ...

Jeg har strikket den i Lineaen, og kan måske berolige jer alle, der er i gang....den bliver helt perfekt. Garnet holder sig rigtig flot og "stiver" kjolen en anelse. Jeg lægger den til tørre på håndklæder, og glatter den godt ud. Jeg skal have lavet en mere til sommer.