fredag, april 23, 2010

hækle hjælp ønskes!

Siddende i sommerhuset med hækletøjet, er jeg allerede kommet i problemer. I følge diagrammet i opskriften skal felterne hækles sammen med km i 2 "dutter" på hver side. Hvordna gør man det? jeg vil i min verden få 2 ender at hæfte for hver km. Måske er det bare sådan at hækle men hvad ved jeg? Er det normalt at man hækler alle felter hver for sig og så syr/hækle sammen til sidst. jeg synes ikke det er sådan det er beskrevet i opskriften, trods meget lidt beskrivelse.
Mens jeg har skrevet dette har det slået mig at jeg måske skal hækle hvert felt på de tidligere når jeg er ved dutterne på sidste runde

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du har tænkt helt rigtigt:-) Man hækler den igangværende firkant på de andre firkanter, på den sidste omgang. God fornøjelse - det er et lækkert projekt du er i gang med

Pernille sagde ...

jeg synes det er nemmere at hækle en luftmaske rundt om dutten på det andet felt, når jeg hækler sammen.. men det er nok en smagssag :)

Anonym sagde ...

Hej Dorthe. Du har fat i den rigtige ende. På bloggen www.theroyalsisters.blogspot.com kan du se hvordan. Held og lykke med projektet.

knus fra
fru Jensen
Gudhjem