fredag, august 27, 2010

Herretur!!

Som skrevet i juli har jeg strikket noget hemmeligt, nu er opskriften kommet på www.Geilsk.dk, så nu skal I også se en pragtfuld herresweater. Mange fine detaljer, maskulin og god til alle aldre. Min mand er meget tilfreds og jeg strikkede den faktisk uden at han havde givet besyv med. Men han er super glad, så endnu en gang har Bente Geil lavet en geni-streg.  IMG_0376     IMG_0381  IMG_0383    IMG_0387

Strikket i geilsk tynd uld, dobbelttråd. ingen montering, og sjov at strikke da der sker lidt her og der. En ekstra god detalje er den ekstra længde bag på ryggen.

Den er ikke blevet vasket på billederne, og alligevel falder rib-strikken pænt.

8 kommentarer:

Karen sagde ...

Ja hold da op, den er fin! Den er jeg sikker på at jeg skal lave til mit barns far hehe, det er lige ham!

Tris sagde ...

Den er super-fin. Men hvis du spørger mig, så ligner den "Anorak" fra Design.club.dk så meget at det grænser til design-tyveri. Eller er det bare mig???

Dorthe sagde ...

Hej Tris
jeg synes der er rigtig meget forskel mellem herretur og anorak. kan faktisk slet ikke få dem til at minde om hinanden mere end alt andet strik med rib. jeg har ikke strikket anorak men måtte lige nærstudere billeder af den model. så jeg mener ikke der er nogen der bliver trådt for nært her.

Kludemutter sagde ...

De ser godt ud sammen, godt med en herremodel ;)

Fin knap du har valgt til cardiganen.

God weekend !

Yt.

britt sagde ...

Den er rigtig fin - ligner en ægte herre-klassiker....og han ser også svært tilfreds ud.
:-) Britt

Tris sagde ...

Hej igen,

Du har helt ret: "Design-tyveri" var vist at gå til yderligheder. Jeg synes stadig at de to modeller ligner hinanden rigtig meget, men det er der jo tusindvis af designs der gør. Og derfor er det forståeligt nok de færreste nye designs, som er totalt innovative og unikke. Og så er jeg altså vild med både Anorak og Herretur :-)

Helle Mikkelsen sagde ...

Hvor har jeg dog tænkt på hvad du dog havde fundet på der var så hemmeligt :-D he he så nu fik jeg nysgerrigheden styret. Den er vel nok lækker og skønt med noget herrestrik, det er der bare for lidt af.

Kh Helle

Tine sagde ...

Hvor er den blevet flot!