lørdag, august 14, 2010

strikke-tvivl

jeg er nu hjemm og i gang efter ferien. Det betyder også at jeg igen er begyndt at få lidt lyst til at strikke, men kan ikke finde ud af hvad det skal være. Jeg vil rigtig gerne strikke en trøje af det grønne cascade fra NY.

IMG_0164

Jeg kigger på mange forskellige modeller, men så synes jeg der er ting ved hver model som er forkert. Så hvis du lige har en god ide, så er jeg meget modtagelig. Jeg søger en trøje med knapper hvor der ikke kun er knapper foroven. den skal passe til en rund model og være til pind 4½, gerne med 3/4 ærme.

Så inspiration modtages med kyshånd!!

8 kommentarer:

Uldbegavet sagde ...

Hej Dorthe
Jeg vil foreslå "Liselotte trøjen" som Liselotte fra slagt en hellig ko har strikket. Det er et dejligt håndarbejde, nemt at sidde med og trøjen sidder bare perfekt.

Venlig hilsen
Susanne

Unknown sagde ...

Med lige netop det garn i lige netop den farve, har jeg planer om at strikke Louises cardigan fra Wilferts. Den har ikke kun knapper oppe ;) Jeg kan altså ikke lige huske hvad pind den strikkes med...

God fornøjelse hvad du end finder på :)

Fríða sagde ...

hej Dorthe! jeg har strikket "Garter Yoke Cardigan", opskrift kan köbes hos VogueKnitting.com. den strikkes på pind 4,5mm, ærmelængde kan man selv regulere og den knappes hele vejen ned, en rigtig söd cardigan. jeg ved at Liselotte (slagtenhelligko) har strikket den netop i Cascade.
kh.fra Island
Frida

Tineke sagde ...

Garter Yoke er da et supergodt bud, jeg har strikket en Liesl i netop Cascade (har ikke billeder endnu), hvor man vel selv kan indsætte knappehuller hele vejen ned, mener også jeg har set flere udgaver af Liesl med netop flere knapper end originalen.

Hygge-Strik sagde ...

Hvor er det garn dog flot, jeg er vild med den grønne farve. Jeg har lånt bogen : Fitted Knits og der er mange modeller til garnet.

christunte sagde ...

Denne her har ikke knapper, men den er noget så supersød...
http://trillemor.blogspot.com/2010/06/bluse-med-34-rme.html

Tris sagde ...

Hvad med en cardigan á la "Chantal" af Nora Gaughan. Det er en klassisk skøn cardigan med nogen fede detaljer.

Link til Ravelry her:

http://www.ravelry.com/patterns/library/chantal-2

Merete sagde ...

Hvad med Leitmotif Cardigan fra det nye nr. af Interweave Knits:
http://www.interweaveknits.com/galleries/bonus/fall-2010/leitmotif-cardigan.asp eller måske Cassidy:
http://www.chicknits.com/catalog/cassidy.html?

Det er nogle rigtig flotte ting, du strikker - og superhurtigt!