søndag, oktober 22, 2006


En grå og blæsende søndag. Herligt, så kan den bruges indedøre til hjemlige syslerier.

ja, så lykkedes det igår at fejre Julies 3 års fødselsdag med masser af glade gæster og gode gaver. Tak til alle der var her. Igår er Julie i fuld gang med at lege med alt det nye legetøj sammen med det gamle. Min plan var ellers at så må vi igen have ryddet ud så der er plads til det nye, men datteren har en anden mening. pyt, det kan være det lykkes senere i dag eller imorgen. hvorfor skal de voksne også bestemme hvornår der skal ryddes ud?. Det er jo ikke vores legetøj og selvfølgelig opstår der nye lege når der blandes nyt med gammelt. Det kender vi alle sammen selv fra garn lageret, at der pludselig kan komme ideer og et behov for noget af det garn der ellers bare har ligget.
I netto forelden havde de et multifarvet garn, godtnok i akryl men med mange spændende farve. Det er lige blevet til en børnehalstørklæde og resten skal bruges til en poncho til en god venindes datter der ikke kan tåle uld.
Idag skal jeg også prøve min nyindkøbte brugte strikkemaskine, da en anden veninde igår ønskede en lille uldtrøje til sin datter, der lige har fødselsdag om 4 dage. Så mon ikke det skal være start skuddet.

Ingen kommentarer: