søndag, oktober 29, 2006

Godnat sommer goddag vinter

ja så gik sommeren på hæld. og på denne første dag med vintertid kom også den første bid af kulde. En smuk tur i Fredensborg slotspark gennem allerne med efterårs blade som solen skinnede ned i - uhmmmm
Julie i flyverdragt og med røde kinder ja så er livet værd at påskønne. Vi gik en dejlig tur rundt i parken , ned til søen hvor der ikke var nogel ænder, tilbage til slotet og soldaterne. Sad på en lille bænk spiste årets nok sidste is inden farmand var færdig med vinsmagning og vi alle kunne køre hjem til ild i maseovnen og hjemmebagt pizza. Så en dejlig søndag.
Også min mors kedelige sokker med tå har haft glæde at dagen startede i morges på nr 2 og er nu til aften midtvejs på foden. Jeg glæder mig til de er færdige.

1 kommentar:

Charlotte B. Larsen sagde ...

Hej Dorthe,

Tillykke med din blog, har først lige opdaget den idag. Ja jeg kan ikke prale af at få strikket ret meget i øjeblikket, knokler med Biksen nede i baghaven til kl. L... om natten og op på arbejdet, men jeg ser lys forud og glæder mig som et lille barn til imorgen, det bliver rigtigt dejligt at se jer alle igen til strikkecafe.
KH Charlotte