tirsdag, januar 24, 2012

det kan kun blive en god dag

denne tirsdag har jg glædet mig til i nogle uger. For det er nemlig i dag at jeg skal mødes med Ida, Susanne og Bente fra Silkeborg. Bente skal holde workshops i Sommerfuglen i dag og i morgen, så de to hjælpere tager med og så når jeg at hyge med dem i København i eftermiddag. Det bliver nok begrænset hvor meget Bente har tid til det, men vi andre skal ihvertfald nyde muligheden. I går over chatten med Ida krævede hun at jeg medbragte striketøjet, det havde jeg ikke planlagt, da jeg ikke regnede med at vi ville nå det, men jeg gør som jeg skal. Det kræver dog at jeg starter på noget nyt, dels fordi min islandske trøje snart er færdig og dels fordi den er for stor/tung at sidde med på cafe. Heldigivs har jeg for 1 uges tid siden allerede planlagt og fundet garn til det næste projekt, så jeg skla bare lige finde en strikkepind og så er jeg klar.IMG_2308

Næste projekt bliver Dusk fra The fine Line. Jeg tror jeg strikker den mellemste størrelse men det har jeg ikke helt besluttet mig for endnu, og det gør heller ikke noget, da den endelig størrelse afhænger af hvor mange omgange man laver kanten.

6 kommentarer:

Tineke sagde ...

Ja ja, skal du lige fortælle om det igen nu, nu stikker jeg fingrene i ørerne, nynner en grim sang, og glemmer at I nok råhygger jer helt vildt!!

Dorthe sagde ...

Så ses vi! Glæder mig også rigtig meget

GrenDesign sagde ...

Det lyder hyyyggeligt! Jeg skal til workshop med Bente i aften - og glæder mig stort!

Britt sagde ...

Jeg er også en af de heldige, der fik billet til i aften. Jeg glæder mig STORT. Måske prikker jeg dig på skulderen og siger hej. Har fulgt din blog gennem et stykke tid.
Mange hilsner
Britt fra Espergærde

Uldbegavet sagde ...

Det lyder rigtig hyggeligt, bare det var mig, der skulle med.
Det er et skønt projekt du har valgt, jeg er vild med farverne.

Ulla Røjkjær sagde ...

Jeg elsker alle tørklæderne i The fine Line..
Det du går igang med er utroligt smukt..
Og rigtig god hyggetøsedag...