mandag, januar 16, 2012

Islandsk indkøb

Hvad kom der så med hjem? Trods jeg ikke skulle have islandsk uld så blev det det der kom i posen+ en hæfte på engelsk og en bog på islandsk med en masse trøje-opskrifter i. Det bliver lidt sjovt at kæmpe med en islandsk opskrift.
Denne model er der indkøbt garn til og prisen i forhold til DK på garnet er under det halve! 2 af mine kolleger købte også garn og den ene strikker ikke men det gør hendes svigermor gerne. Farverne i lett-lopi er så smukke og jeg kunne have købt mange flere hvis jeg ikke synes det er lidt krads af bruge!
Jeg har så lige opdaget at jeg har købt en forkert farve i den grå, den burde have været lysere, men så kan jeg bare købe dem herhjemme, trods en kæmpe prisforskel

7 kommentarer:

dqpage sagde ...

Det er da til at blive helt dårlig af !
alt det garn ! jeg vil sige: køb, køb, køb ..
(godt du siger det er meget billigere end herhjemme - for det plejer tingene i Island ikke helt at være). - har selv mulighed for at få bud med derfra til efteråret.
Kender du istex.is ?
mange hilsener
Mona

Uldbegavet sagde ...

Det er en utroligt flot model du har valgt og Lett-Lopi garnet er skønt, men ikke for de uldsarte. Tænk at det kun koster det halve i Island, det er fristende, men det gælder nok ikke, hvis man bestiller derfra.

Lydert sagde ...

Hvor er det en flot trøje, du har gang i.
Det er da utroligt, vi skal udenlands for at købe billigt garn, jeg køber altid Navia, når jeg er på Færøerne. Hvis jeg køber det på spoler, koster det 12:50 kr pr 50 gr mod ca 40 kr i DK

Fríða sagde ...

godt I fik en god tur, selvom vejret har været rigtig dårligt. den bog du köbte findes nu også på engelsk, så du kunne snildt have sluppet fra at læse islandsk. men sig til hvis du behöver hjælp til oversættelse. og ja, valutakursen er jer gunstig lige nu, til gengæld koster det os det dobbelte at komme til Danmark i forhold til hvad man er vant til.
kh.fra Island
Frida

Helle sagde ...

Held og lykke med at oversætte det islandske, jeg har prøvet det og brugte garnstudios oversættelser med stort held. Flot model, der skal vist være god plads i kufferten hvis jeg kommer derop til sommer (sidst var vi i bil og havde garn med hjem til 2 sweatre).

Anita sagde ...

Prisen er helt vildt forskellig imellem de to lande og jeg håber meget, at Island flytter sig fra at være et kandidatland til at være et fuldgyldigt medlem af EU. Ihvertfald så vi kan få billigere garn ;-D

Indtil da, så benytter jeg mig af en kær islandsk veninde som kan skaffe :-)

annettes kreativiteter sagde ...

Det er en utrolig flot model du har fundet. Jeg vil hører en veninde om hun vil tage farm med hjem til mig t hun tager til Island til sommer. Du er velkommen til at se min blog hvor jeg har din inde som favorit. Du kan se hvad jeg strikke og måske skrive dig på min liste. Mange strikke hilse er Annette. Husk du skal gå ind på annetteskreativiteter.blogspot.com hvis du vil se min