mandag, januar 16, 2012

Nordlys-jagt

Denne aftentur var lidt af et flop- vi fik den sidste af 8 el 9 busser med en chauffør, der var træt, gabte i et væk og gned øje konstant! øv at sidde helt foran og var nervøs, for vejene var med sort is flere steder. Han kørte dog meget langsomt, så på den måde ville der ikke være sket noget, hvis han var faldet helt i søvn!
Vi blev kørt ned helt mod syd trods lyset ville være mod nord ifølge vejrudsigten sagde guiden! De stoppede et sted med masser af bagrundslys fra huse på 3 sider, men pyt trods at der indimellem var stjerneklart kom der intet Nordlys - det ville jeg ellers gerne have set!!!!!

4 kommentarer:

dqpage sagde ...

Og det er så til gengæld rigtig ærgerligt for jer , at I ikke fik set nordlys. Det skulle der ellers være god mulighed for på de kanter.
mange hilsener
Mona

Lydert sagde ...

Ærgerligt, I ikke fik det at se; det er en fantastisk oplevelse, når det undertiden mangefarvede lys farer hen over himlen

Fríða sagde ...

hm, jeg er nu temmelig skeptisk overfor at de faktisk sælger sådanne ture til turister, da nordlys er meget sjældne heromkring. oppe nordpå, i min hjembygd, der ser man dem tit og ofte, men hernede, næsten aldrig, her er jo temperaturen i gennemsnit meget höjere end i Danmark om vinteren.
kh.fra Island
Frida

FruSøglimt sagde ...

øv øv for dig. Det var ellers det du havde skrevet at du glædede dig sådan til. Men et godt garnkøb. Følger projektet.