tirsdag, januar 24, 2012

klar til næste trin

Ranga er strikket færdig og prøvet, passer super synes jeg. Nu skal jeg så have indkøbt en delbare lynlås og hæftet ender. det må blive i weekenden, før når jeg ikke forbi en butik, der forhåbentlig har den slags. Da jeg aldrig før har modtaget lynlås i strik, planlægger jeg at hæfte ender og sy/klippe og vaske den inden jeg syer lynlåsen i i hånden. Det er ikke selve isyning jeg er lidt spændt på, men tror det er godt at vaske den først. hvis du har andre erfaringer , så smid gerne et fif i kommentarfeltet.

IMG_2316

Bemærk også lige mit nye hår. Idag er jeg blevet klippet af Charlotte (www.charlotteshairlounge.dk). Og jeg har fået pandehår, det har jeg ikke haft i lang tid og jeg skal lige vænne mig til det, ellers er jeg godt tilfreds. Jeg blev klippet i formiddags, har været ude i blæsevejr, haft tøj over hovedet adskillige gange og alligevel har det ikke haft en børste/kam gennem det. og det er silkeblødt.

11 kommentarer:

Ann sagde ...

Den er altså bare så flot!
Jeg er vild med mønsteret.
Jeg har aldrig vasket før jeg har sat lynlås i, men det er da bestemt en god ide.
Jeg syr altid lynlåsen i på maskine efter at have riet den på.

annettes kreativiteter sagde ...

Den trøje er flot !  Jeg ville vaske den før jeg sætter lynlåsen i, men der er sikkert en med bedre erfaring end jeg. Hilsen annetteskreativiteter.blogspot.com

Unknown sagde ...

Hvor er den blevet flot - den klæder dig utrolig godt, og det gør dit nye hår sørme også :-D FLOT!!!!!
Kh Karen

Ulla Røjkjær sagde ...

Lynlåseisyning er også en af de ting jeg aldrig har prøvet, så det er ikke råd herfra du kan få. Men husk at del erfaring når du er ved vejs ende..
Den bliver hamrende flot din Cardi. og de hår ser rigtig godt ud:)
Håber du havde en vidunderlig bytur..

Fríða sagde ...

flot nyt hår! og du skal bestemt vaske den inden du syr lynlåset i, altid. enderne behöver du ikke hæfte, læg dem tværs over når du syr, så du syr gennem dem, så er det ordnet. jeg ville ikke sy lynlås i på maskin, og særlig ikke når der som her er mönster der mödes midt foran. det vil altid trække lidt skævt da maskinen jo trækker stoffet op på den ene side og ned på den anden, og det vil man kunne se på mönsteret.
kh.fra Island
Frida

Uldbegavet sagde ...

både håret og trøjen er superflotte. Jeg tror også det er smart at vaske trøjen før du syr lynlåsen i.
Jeg tror også jeg ville sy lynlåsen på i hånden og ikke på maskine, men jeg har heller aldrig syet en lynlås i strik, måske fungerer det meget godt, hvis man rier den i først.

Kirsten sagde ...

Uha den bliver bare så smuk. Jeg har altid syet lynlåsen i før vask og det har fungeret godt. Almindeligvis rier jeg først og så syr jeg på maskinen.
Pøj pøj

Lydert sagde ...

Hold da helt op, den trøje er vel nok blevet flot - og dit nye hår klæder dig rigtig godt

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Den ser ud til at blive rigtig, rigtig god den trøje!
Lækkert hår!

christunte sagde ...

Wauw, hvor er din trøje flot!
Jeg har prøvet med lynlås i en islandsk trøje. Så vidt jeg husker, syede jeg på hver side af midten til opklipning og klippede enderne af (der blev syet henover dem med det samme). Derefter vaskede jeg den, og inden jeg syede lynlåsen i (i hånden!) afmærkede jeg med knappenåle enderne og midten samt fjerdedele (måske også ottendedele) både på hver del af lynlåsen (mens den var lynet) og på trøjen, så jeg kunne føle mig ret sikker på at den ikke trak skævt. Først derefter klippede jeg op og syede.

Merete sagde ...

Det er en virkelig flot trøje, som du har strikket. Jeg har lige klippet en herretrøje op. Jeg hæklede først to rækker fastmasker og klippede op imellem dem. Nu har jeg vasket den, og jeg vil prøve at sy lynlåsen i efter denne metode: http://www.youtube.com/watch?v=RnNFOQucals