søndag, januar 22, 2012

så langt så godt

Min islandske trøje Ranga vokser en god fart. Billederne er før og efter Melodi Grand prixIMG_2301

IMG_2302Jeg har også valgt at strikke den en måske for lille størrelse, så der er en gulerod foran næsen. Dog har det ikke virket godt den sidste uge, men op på hesten kommer jeg igen. Nu mangler jeg kun 5 omgange inden jeg skal igang med bærestykke-mønstret og det glæder jeg mig til. Med posten i går kom de 2 nøgler lett-lopi som jeg manglede da jeg havde købt forkert farve i Island, købt hos www.Isstrik.dk , hvor man først betaler garnet via faktura efter det er ankommet, det er godt nok sjældent. Portoen regulerende de også, da vægten gjorde at det kunne sendes som brev. Men dag til dag levering kan de dog ikke klare, det tog 4 dage fra bestilling til modtagelse. men alt i alt en god oplevelse.

Apropos gode oplevelser med garn via nettet, så skal jeg lige fortælle om 2 små positive oplevelser:

Strikkeriget.dk overraskede mig før jul med ekpress levering. Jeg bestilte mandag morgen inden jeg drog på arbejde og da jeg kom hjem samme aften, lå det i min postkasse. Jeg har ikke kunne omtale det tidligere da det primært var noget julegave-garn jeg havde bestilt, men glemt det er det ikke. Og de garner strikkeriget har er super og anderledes.'

Sommerfuglen skal også have en rose! Mellem jul og nytår købte jeg garn til no. 2, kiggede i hæftet derinde og købte garnet. Senere opdagede jeg at der var kommet en rettelse til opskriften og derfor manglede jeg 50 g. Sendte dem en mail med partinummer og farve, de havde stadig et bundt, det sendte de samme med et girokort, så også her betalte jeg først ved levering. Og det gik hurtigt. dag til dag.

Jeg ved der er super mange gode webshops og jeg handler gerne via nettet. Så det er bare de små ekstra oplevelser der bliver bemærket. Godt vi har nettet og stor ros til alle dem der gør det muligt.

8 kommentarer:

Camilla sagde ...

Du godeste du er en turbo strikker :-)

Fríða sagde ...

ser fint ud, den er bare så fin den model.
kh.fra Island
Frida

Hygge-Strik sagde ...

Hold da op, det har været et godt MGP. Jeg har som dig også mange positive oplevelser ved at handle garn på nettet. Desværre så savner jeg de mange små garnbutikker vi før havde i gadebilledet, jeg tror at det er svært at være selvstændig i dag. Heldigvis har mange fysiske butikker også netbutik, så måske det redder dem.

amstrik sagde ...

hej
du er da super hurtig til at strikke, den ser rigtig fin ud, spænde at se den færdig..

ja der findes en masse gode og super hjemmesiden hvor man kan købe dejligt garn og der er god servis, fedt og alle bliver glade.. man jan jo næsten sige at det bliver en vind vind aftale..

Uldbegavet sagde ...

Det er godt nok gået stærkt, du får da noget fra hånden skal jeg love for.
Dejligt at høre positive oplevelser med nethandel. Vi hører så ofte om alle problemerne, så det er rart at høre, når det går godt. Jeg har selv positive oplevelser med Rasmilla og Geilsk og garnudsalg.dk.

dqpage sagde ...

Hej Dorthe
jeg må da vist ind og kigge på isstrik.dk - hvis ikke jeg kan vente med det islandske garn til jeg får bud derop til efteråret ;o)
tak for fif til gode garn-net-butikker.
Jeg har lige bestilt garn hos lavendel, lavendels.onlyyarn.com - det ser ud til hun har nogle rigtig gode garner til billige penge - og hos strikkeentusiasten.
ja, du har ret - der er masser af gode steder herinde :o)
hilsen Mona

Henny sagde ...

Hold da op - sikken fart du skyder. Du er jo snart færdig nu.

annettes kreativiteter sagde ...

Den bliver meget flot med det mønster du er ved at strikke.