fredag, maj 18, 2007

Jeg gjorde det sgu!!!


Jubiiiii
jeg er lidt stolt af mig selv. jeghar nemlig været i Græse uden at købe nyt garn eller andet. Gik ind og byttet det jeg skulle og som var lagt tilside og talte lidt med Lis, Sagde pænt farvel og gik ud til bilen. Jeg kiggede ikke på noget garn. Lis selv havde en smuk kortærmet bluse på i noget høragtigt garn. Jeg spurgte med vilje ikke hvad model hed eller til garn for så var det nok gået galt.

Min lotus top bliver ikke færdig til imorgen da vejret idag er til ude aktiviteter og i afte nskal vi over til en hold rigtige gode venner, så ingen strik i dag. Pyt det er helt fint jeg finder noget andet i skabet og nyder at toppen bliver færdig i løbet af den kommende uge og den skal nok blive brugt. Hver gang jeg mærker på den og nyder farven kommer der smil på mine læber. Håber at faconen kommer til at klæde mig, det vil kun tiden vise.

Nu vil jeg tage min kaffe med ud i haven, lade græsset forblive uslået ( maskinen venter på en sliddel) og med god samvittighed få lidt sol på kinderne mens Julie ligger og putter med en historie så hun kan være længe oppe.

2 kommentarer:

Githa sagde ...

Godt gået Dorthe - det tror jeg ikke kommer ril at ske for mig.
Men man ved aldrig selvfølgelig, miraklernes tid er ikke forbi jo :-))

lifeondyssen sagde ...

Dygtig pige Dorthe .. glæder mig til den dag det sker for mig :o)))