onsdag, maj 09, 2007

super-seje sko


Disse søde sko købte jeg til Julie igår, synes at de var helt vildt seje, og kunne lige se hende i en smart t-shirt og pink nederdel i cowboystof og så dem. men nej, datteren gad overhovedet ikke kigge på den og da slet ikke prøve dem. Nu står kassen lidt gemt og alligevel synlig. så måske bliver nysgerrigheden for stor en dag. Måske var hun bare alt for træt, for kl 17.00 gik hun op på værelse for at hvile under dynen mens hun lyttede til en historie. Faldt i dyb søvn. 2 gange forsøgte vi at vække hende, men det var helt umuligt. Hun sov lige til kl 6.00 her til morgen, kun afbrudt af en kop vand omkring midnat. Til gengæld var hun super frisk og livlig da hun stod op. Dejligt med en storsmilende og lidvglad pige fra morgenstunden.


lidt billeder af strikketøjet, taget inden jeg var i strikke-cafe så siden fotoet af snow-drop blev taget, er den vokset til halv længde af kroppen. Det er et strikke-projekt som vokser alt for hurtigt.


Jeg vil i aften foesøge at strikke lidt på slå-om igen. mine arme og nakke er helt fine igen. måske skal jeg bare altid skifte mellem lidt tynde og så lidt tykkere pinde. I den sidste lange strikketid har næsten alt været på pinde 3 og 3½.

2 kommentarer:

lifeondyssen sagde ...

Sikke et par topsmarte sko, mon ikke at hun kan li´ dem om et par dage ;o)

Lækker farve du strikker din showdrop i .. og din slå-om er toplækker ud .. ;o)

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Efter den frygtelige ulykke med børnehaven måtte jeg også lige op og kysse min 6-årige Ludvig en ekstra gang.. Jeg er gået igang med min anden snowdrop - du har ret den vokser for hurtigt - og pludselig kan jeg godt forstå dem der har op til flere liggende i flere forskellige farver...