tirsdag, maj 29, 2007

Pinse- ferie

Hejsa alle sammen
Efter en dejlig pinse-ferie i sommerhuset med mand og barn, samt mine forældre der har sommerhus tæt 5 min gang fra vores, er jeg nu hjemme igen og føler mig som en lykkens pamjulefis da jeg jo har fridag om tirsdagen så min pinseferie har lige haft en ekstra dag. derfor er Julie og jeg først kørt hjem over frokost idag. Vi sendte far afsted i morges til hverdagens alvor.

Vejret har jo ikke være det allerbedste, men vi har hygget, grillet, spillet TP læst og jeg har strikker en masse på SuperKarla. faktisk er jeg ved den næstsidste firkant, så snart er det kun trekanter og så kanten rundt der mangler.
Det bliver meget hippie agtigt og jeg har normalt slet ikke sådan en smag, men det er dejligt at strikke og jeg skal nok få det brugt på kølige aftener.

Da Julie har min computer, så blive dette indlæg til på den bærbare og derfor må I have billede tilgode til imorgen.

Tak for alle jeres søde kommentarer omkring mine blomstrede clogs. De er så dejlige at gå i, jeg gik 6 km uden nogen form for problemer. De føles ikke som plastik sko.

De er købt hos Brother and Sister i Hundested, men kan købes på nettet hos Woz. koster 300,.
Jeg har fundet ud af at der er meget stor forskel på plastikken til de forskellige sko. de billige kan slet ikke yde de rigtige retfærdighed-

3 kommentarer:

Laila sagde ...

Hej Dorthe

Det lyder godt med lidt ferie.
Og sä har du været sä flittigt pä Superkarla. Mit hænger pä min Jeansjakke, for her er det blevet rigtigt koldt igen, delvist med sne, dog ikke lige her hos os.

Laila i Schweiz

Enaj sagde ...

Glæder mig til at se superkarla når det er færdigt.
Kh Jane (tidl. nielsenstrik)

lifeondyssen sagde ...

Skønt med ferie og råhygge med familien ..
Tak for info re dine clogs ;o)