fredag, august 24, 2007

Hvad er der sket med ferie-strik?

Jo der er blevet strikket ind imellem men jeg har ikke fået strikket så meget som jeg troede jeg ville. Her er det mit aflange Birch- tørklæde i silke og cashmere. Ikke så langt men lige til pas til en lille halsklud. Forbrug 56 g. Opskriften kommer senere som lovet.
Derudover har jeg købt garn flere gange. Dels fordi jeg havde ferie og lyst og dels fordi den 1. del af ferie gik rigtig fint med kuren. Til gengæld har jeg ikke købt tøj til mig selv. Men en dejlig takse til rejsebrug.


Jeg har været til strik-in hos Dorte B i Snertinge og jeg fik senere besøg af Dorte hos mig, dejligt at møde nye strikke-kvinder som man let falder i snak med.


Der er blevet kigget meget på garn og gramset på endnu mere, men jeg har alligevel tænkt mig om inden det er kommet med hjem. Lidt dårlig samvittighed eller manglende rygrad har jeg åbenbart.


Mit absolut kedeligste strikketøj måske nogen sinde ihvertfald så længe jeg kan huske er Miyake. Men nu er den færdig og klar til brug. Skal måske have syet ærmegabet lidt sammen.


Et dejlig sjal i mohair og multifarvet kam garn fra Karen Noe. Anemonesjalet hedder det. Det mangler at blive blogget, det er der ikke plads til i vores lille hus.


Påbegyndt Tutti-frutti til Julie i strømpegarn købt med 50% rabat.


Påbegyndt kimonosjalet fra sjalsbogen i Loden og Kid-seta. Mums for kid-seta.

3 kommentarer:

Laila sagde ...

Kanon farver til din lille pige...

Laila

Linda sagde ...

Ikke fået strikket så meget....det er da en underdrivelse af dimensioner! tuttifrutti ser forrygende ud, gode farver til lillepigen. Og kidseta er bare SÅ lækkert!
kh Linda

Dorte Byskov sagde ...

Hej Dorthe. Tak for sidst - det var rigtig hyggeligt, håber vi snart kan gøre det om. Og så lykkes det at blive færdig med Miyake. Flot resultat.
KH Dorte