torsdag, august 30, 2007

tak for gode rådTak for hjælpen til jer der er kommet med gode foreslag til garn. Jeg har skrevet til Fanø og får tilsendt et farvekort og jeg vil så sammenligne med bc's shetlandsuld. Jeg glæder mig til at kunne bestile garnet så jeg kan komme igang. Det skal jo kunne bruges i dette efterår. Og med den temperatur der er lige nu så skal pindene vist snart på arbejde.
Jeg strikker ikke så meget i denne uge, da der er så mange praktiske regnskabsopgaver og aftenmøder, men lidt tutti-frutti er det dog blevet til. Jeg mangler en ½ ryg og så skal jeg igang med kanter og ærmernes forlængelser. Det bliver en sød trøje og jeg er glad for at jeg har valgt at strikke alle boblerne trods jeg i starten mente at de ville være i vejen under en jakke. De fylder ikke så meget som de giver indtryk af. Skal forsøge med et billede lidt senere.

Ja så kom der altså alligevel et billede.


I morgen drager Julie og jeg til sommerhuset for et lille extra "ferie", hendes far kommer lørdag aften og da Dan har fri på mandag kan jeg bare køre på arbejde mens de bliver der. Så kan vi pakke sammen på tirsdag hvor jeg jo har fri. Så det føles lidt som luksus allerede at have et par dage der igen.

4 kommentarer:

lifeondyssen sagde ...

Hvor er den skøn din tutti-frutti .. frisk farve / farver !!
Lyder skøn med en miniferie .. god fornøjelse :-)

britt sagde ...

Den er rigtig skøn din Tutti Frutti - klart finest med knopper.
:-) Britt

Githa sagde ...

Ih for en lækker sag du får lavet der Dorthe :-)

Amanda sagde ...

Åh ja, sådan en Tutti må jeg da også hellere strikke til naboens tøsebarn, den er virkelig sød.

God weekend i sommerhuset, det er dejligt for jer, at i har sådan et sted at smutte hen!