onsdag, august 29, 2007

turkis uldgarn søges?


Der higes og søges!

Jeg købte for nogle måneder siden en filtet hat i turkis til min mor og lovede at strikke et sjal der passede til. Efter at vi fik kiggede på mange forskellige opskrifter og billeder er der valgt promenade. Så derfor er jeg nu på jagt efter en turkis uldgarn der passer til hatten og som passer til pinde 3. Derudover skal jeg også bruge andre farver men den turkise er den vigtigste.


Jeg havde håbet at NZ lammeuld kunne klare det, men nej, foreløbig har jeg kun set strømpegarn og det syne jeg ikke egner sig til dette sjal. Så kender du et uld garn der måske kan bruges så lad mig endelig høre om det.

6 kommentarer:

Merete sagde ...

Hej Dorthe

HAr du prøvet at se BC garn og under uld. Deres lucca er meget lækkert

Merete, Ramløse

Helle Nielsen sagde ...

Hej Dorthe

Hvis du gerne vil have lammeuld skulle du prøve at checke hos christel seyfarth. Hun har lækkert uld i mange farver - også flere end på billedet på hendes hjemmeside - send evt. en mail eller ring. Pris og service er helt i top så det kan godt anbefales.
Hilsen Helle

Anne sagde ...

Jeg kan se, at du allerede er blevet anbefalet at kigge hos BC, men jeg synes nu ikke, at Lucca'en vil egne sig til Promenade.
Men deres Shetlandsuld:
http://garn.dk/group.asp?group=82&sub=13

Den er helt perfekt, og se lige farve ny42!!
Jeg har brugt dette garn til at strikke flere af Falkenbergs designs, det passer super i forhold til strikkefasthed, og har også det lidt tweed'ede look, som nogle af hendes garner.
Jeg elsker at strikke med denne uld, og den holder sig også betydeligt pænere end Lucca'en.

Bare lige et lille fif herfra!
KH Anne

Mette H. sagde ...

Ja ligesom Anne tror jeg BC's shetlandsuld vil være god. Jeg har strikket Dacapo i det og det er noget meget smukt garn. Den ene af farverne jeg brugte tror jeg faktisk var ny42.

sej hat iøvrigt

Tineke sagde ...

Hej Dorthe, prøv at se Garnstudio's Alpaca, jeg mener farve nr. 2917, den tror jeg passer både i farven og til p. 3. Kh. Tineke Lund

Johanna sagde ...

Jeg ved ikke hvilken type uld du søger, men jeg har netop købt her: http://garnplus.dk og de har mange forskellige typer og farver.

Flot hat :)