fredag, februar 12, 2010

i aften/nat

Så er det snart endelig tid til Ol. Jeg glæder mig, elsker vintersport, for sporten og ikke mindst for de smukke billeder af naturen i sne og frost. Røde kinder, store smil og tårer der triller.4349069245_e831f919db_o

Mit projekt under OL er Hvirvelstrøm fra bogen af Annette Danielsen: strik naturligvis. Jeg har garnet, pindene og bogen klar, gennemlæst opskriften og er da også ved at fortryde, bange for at jeg ikke når det. Men en beslutning er taget for længe siden og jeg har længe glædet mig til at tage hul på den model. Derfor bliver det også til noget.

Alle andre projekter er hermed officielt sat på standby indtil OL er færdig eller hvis det umulige sker, jeg er færdig inden.

6 kommentarer:

Britt sagde ...

Altså, hvis ikke du kan nå det, så er der vist ingen der kan! Pøj pøj - jeg er sikker på at både strikkeri og den færdige model bliver skønt.

Marianne sagde ...

Ja - det bliver skønt at komme igang.
Glæder mig til at følge alle projekterne på Ravelry.

Gabi sagde ...

My private WO challenge will be to finish my Cables.
Good luck on your project!

christunte sagde ...

Du er sej! Håber, du når det. Mit eget OL-projekt hedder pind 5...

Louise sagde ...

Held og lykke med de hurtige pinde! Jeg har også fundet forskellige, men dog mindre projekter klar, til OL. Det bliver så godt at skulle sidde og nyde de gode præstationer mens man hygger med et strikketøj. Jeg er dog også typen, der engang imellem får tårer i øjnene, når det går godt for nogen.

Hav en super weekend

/Louise

fru westerskov sagde ...

Den er jeg også klar til at få på pindene, men den bliver ikke så hurtig færdig, jeg er nødt til at lytte til albuerne.
Tillykke med fødselsdagen.