søndag, juni 10, 2007

En dejlig og meget varm weekend

ja så er vi hjemme igen efter en fantastisk tur til legoland. Julie var vågen kl 5.30 og holdt fuld skrue indtil kl 21.30 fredag og igen kl 6.00 lørdag indtil midt på eftermiddagen uden at tempoet var nede på noget tidspunkt. Aldrig har jeg set min datter så "høj" som hun var. Midt på eftermiddagen om lørdagen overmandede trætheden hende og vi lokkede hende ud af legoland for at køre hjem. Min mor havde lovet hende en stor ballon inden vi kørte hjem og hun havde lige fået den som hun hele tiden havde ville have gik i trancen ca 3 meter og så fløj den væk. Grundet træthed orkede hun ikke at blive ked af det, men jeg købte nu alligevel en ny med det samem og så ud til bilen og væk. Da vi havde kørt 100 m sov hun og det gjorde hun indtil vi var over storebæltsbroen.
Legoland og hotellet er super kanon for børn og voksne. Vi har hygget os, og nydt hinandens selskab. Havde et familieværelse med udsigt over legoland, så at nyde parken mens solen går ned en varm juniaften er et smukt syn.
Vel hjemme igen og nu er både far og barn hooked på en tur. Dan vidste ikke rigtig hvad det er, men efter vores fortællinger og fremvisning af billeder så vil han også til Legoland.


Måske til efteråret og ALDRIG mere en lørdag. Antallet af gæster var uhyggeligt. Heldigvis havde min mor og Julie en super dag om fredagen hvor der stortset ikke var kø nogen steder og derfor blev næsten alt prøvet. Jeg havde 1 time fri ved froksten og skyndte mig at være med i parken og prøve noget. Lørdag var vi selvfølgelig klar på minuttet og den 1. time kørte vi i de vilde rutschebaner mange gange inden horder af mennesker kom. Trods hendes unge alder (3½) kan hun næsten prøve alt undtagen 3 forlystelser og alt er prøvet og gennemtestet.
Mit faglige møde var også rigtigt godt og ikke så tørt som oplægget, dejligt at komme hjem med fornyet oplyste øjne og kigge friskt på tingene.
Min Green Gable er færdig og vasket, men billedet må lige vente til lidt senere iaften, temperaturen skal lige falde lidt inden jeg vil prøve at være påklædt i mere end bikini.

1 kommentar:

lifeondyssen sagde ...

Dejligt I havde n skøn tur i Legoland .. smart at ligge det sammen med kursus og heldigt din mor kunne tag med :o)
Din GG er blevet super flot ..