tirsdag, juni 05, 2007

Spæde planer

Jeg går med en lille projekt-tiltag inde i mit hoved. Det er startet i eftermiddags og ved at tage form så nu skal jeg lige soe på deet, men tror det lige er det der skal til.
Og hvad er det så?

Jo når man som jeg har alt for mange kilo på sidebenene og andre steder og før har kunne tabe 17 kg, så må det kunne lade sig gøre igen. Men jeg gider ikke vægykonsulenterne igen. Det passer ikke ind i nuværende dagsrytme. Men der skal være en gulerod foran næsen ellers så går det glat igen og igen. Har været startet flere gange og falder i lige pludsselig efter ca 4-5 kg. De kommer så hurtigt på og så lidt ekstra. Men jeg tænker på min overvægt hver dag og nogle gange føler jeg mig totalt uformlig.
Derfor vil jeg nu love mig selv at for hver 5 kg jeg taber må der købes garn til 1 projekt og ellers ikke. Der kan strikkes fra lageret, men nyt garn nixen bixen. Så nu jeg se at komme igang med at skrumpe for der er jo hele tiden fristelser på garnfronten.

I morgen tidlig vil jeg stå på vægten og så skal det være nu!!!!!!!

7 kommentarer:

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Jeg har også tabt rigtig meget hos Vægtkonsulenterne - men en stressrelateret depression gjorde at kiloerne er kommet til igen... stille og roligt... Måske det var en gulerod for mig også.. jeg vil tænke over det og se om det var måden at gøre det på...

Anonym sagde ...

Altså Dorthe. Det var da en smadder go' idé. Det kunne være at man skulle overveje den. Men da jeg jo har garnstop, kan den jo ikke rigtig bruges til sit fulde fem.
Men OK jeg går på vægten i morgen tidlig, og så tænker jeg lige over det.
KH Lise

Enaj sagde ...

Held og lykke med projektet. Det er en rigtig go ide.
Kh Jane, der osse er på kur

Gitte sagde ...

Lyder som en rigtig god ide!!
Måske man skulle hoppe med på den vogn:-)
Held og lykke med projektet Dorthe..

Tina sagde ...

Det var dog en god måde at gøre det på :) Sådan skulle jeg måske have gjort med rygestoppet!! :):)

Pøj pøj med det!! :)

Sanne B. sagde ...

Way to go Dorthe.
Det er en god ide med 5-kilo's præmier undervejs, det fremmer motivationen. Har før tabt 22 kilo med DDV og taget det hele på igen. Forsøgt og faldet i flere gange siden, indtil jeg indså at for mig er løsningen ddv og ikke andet. Jeg skal holdes i kort snor ellers snyder jeg :-), så indtil videre er der røget 12,5 kilo af igen.
Tillykke med din beslutning, tit er det sværest at sige NU gør jeg det.
Glæder mig til at se din første præmie.
kh
Sanne B

lifeondyssen sagde ...

Lyder som et godt projekt og en dejlig måde at tabe sig på .. jeg skal nok heppe på dig :o)
Er selv på vognen .. masser af fiber og grønt :o)