torsdag, juni 07, 2007

Legoland here we come!

I morgen tager Julie, min mor og jeg til Legoland på en 2 dages-tur. Jeg skal tilbringe fredagen ( helt til kl 1700) på kursus, så de andre 2 kan hygge sig. Så sover vi på Hotel Legoland og hele lørdagen er sat af til alle oplevelserne i Legoland. Så tidligt op og afsted kl 6.30.


Julie glæder sig trods hun ikke helt ved hvad det er, men jeg glæder mig super meget var for nogle år siden alene i legoland, og havde det vildt sjovt. Der blev kigget lidt skævt til en kvinde i starten af trediveren uden børn, men pyt barnet var jo mig!
Mit slankeprojekt er helt vildt godt. En god start er altid vigtig. Normalt når jeg begynderpå en kur tænker jeg på mad konstant og drømmer om mad. Men denne gang drømmer jeg om strik, garn og opskrifter. de første 2 dage er gået rigtigt godt og det er meget nemmere end tidligere.


Da jeg fortalte Dan om projekter tilbød han at lægge en bunke garn i ekstra hver gang, men nej tak svarede jeg. Det skal være min belønning og hvis der kommer for meget garn så forsvinder motivationen.Jeg får næsten ikke strikket da min nakke er øm som en byld i det ene led. Jeg ved ikke om jeg har forstuvet en led og om man kan det i nakken, men det føles sådan.

2 kommentarer:

Anne sagde ...

Rigtig rigtig god tur til Legoland, i kommer til at hygge jer!
En af vores bryllupsgaver var et weekendophold på hotellet med fri adgang til parken, pigerne var ellevilde og nød hver eneste time, og det samme gjorde vi andre :-)

Dit vægt-projekt er en god idé, og jeg tror det er rigtigt, at det er mere motiverende at holde gaveforkælelsen på egne skuldre.
Det er mere dit eget projekt på den måde, held og lykke med det, måske skulle jeg hoppe med og så love mig selv en ny Odd Molly-ting for hver 5 kilo.

Hyg jer i Billund.
KH Anne

Inges uldprogram sagde ...

I har da haft dejligt vejer i Legoland. Det er jo helt i top, når fornøjelsen er for alle. Får også helt lyst til Legoland. Mht. Sprite, så er den designet af Annette Danielsen, og strikket i Marianne Isagers bomuld.
VH
Inge