lørdag, juni 30, 2007

Mystery stole 3, clue 1

Ja så kom det første clue til en stola som jeg ikke ved hvordan ender. men jeg har fuld tillid til at det ender med et smukt stykke strik. Havde egentlig bestemt mig for en klar blå farve, men da forfatteren anbefalede hvidt eller sort, ledte jeg lige i garn-skabet. Det er meget nemt at finde garn efter, jeg for nogle uger siden ordnede efter farver i de forskellige skuffer.


Fandt det lækreste merino uld i sortgrå, tyndt som lace garn skal være. Yessss! Mangler faktisk et sjal /stola i sort eller mørk grå.


Så i går aftes gik jeg igang efter diagrammet. Er nået ca 60 pinde og det tegner rigtigt godt. Jeg kan rigtig godt lide at strikke lace. Det tager meget tid og kræver dyb koncentration, til gengæld bliver det så smukt at jeg tit lige skal nyde mønstret undervejs.
Har valgt perler fra, jeg er ikke gode venner med perler på tøj.Her til morgen fandt jeg en monster bille på vores badeværelsesgulv. den er bare for ulækker.


Dan har fjernet den, ( den var levende men lå på ryggen). Håber ikke der kommer flere af den slags.Vores sø er begyndt at blive mindre, efter at en mand med en gravemaskine blev inviteret ind i vores have. Inden havde han ingen forståelse for problemet. Mente vist at vi var lidt hysteriske over en smule vand. pæudselig fik tonen en helt anden lyd og nu er søen begyndt at mindkses. Alligevel håber vi ikke på regn forløbig, for hvad sker der så?

4 kommentarer:

Tineke sagde ...

Det ser godt ud med den MS3! Min er også godt på vej, er nået til p 51 i går aftes. Men ja, det kræver koncentration, så 3 børn omkring ørerne....hmmmm, jeg skal måske først fortsatte lidt i aften igen. Mange hilsner, Tineke

Kristine sagde ...

MS3 ser godt ud - blev selv grebet af det i går aftes - så jeg nåede pind 50 før jeg gik i seng sent i nat. Tilsidst var jeg vidst også ved at være for træt - lavede mange fejl. Skal lige have printet diagrammerne før jeg går videre - det er ikke holdbart i længden at sidde foran computerskærmen og læse diagrammer og strikke.....
Jeg er enig i at det kræver dyb koncentration - og resultatet er facinerende...
Jeg strikker i hvidt kamgarn og har valgt farveløse perler - dvs de glimter lidt - ved ikke om jeg er til perler, men det må prøves.

Line sagde ...

Hvor bliver den flot din MS3
Jeg har fået udgangs tilladelse på lørdag så jeg kommer til din strik-in hmm burde det ikke være strik-out?

Knus

Line

Dorthe sagde ...

Hej Line
Dejligt at høre fra dig. Vi savnede dig i tirsdags.
Godt du kommer.
KH Dorthe