søndag, juli 01, 2007

flad søndag


Ja så fik Danmarks lille nye prinsesse et navn. Tillykke til hende og hendes forældre og tak for at vi kan sidde hjemme i sofaen en søndag morgen og bare flade ud foran tvet med uendelig tam underholdning og så alligevel blive siddende.
Jeg har fået strikket stortset hele 1. clue af MS3 mangler 4 pinde derfor må i vente til et foto til senere. Nu er det så lykkedes at lave de sidste pinde og derfor et foto. Je er selv godt tilfreds.
Det var helt OK at strikke lace mens DR1 og TV2 fortalte om gæsterne og publikum osv. lige så snart jeg havde hørt navnet så blev strikketøjet langt væk og tvet overladt til Julie. Nu synes hun at det er hendes tur. Senere vil Dan overtage, for han skal selvfølgelig se Formel 1.

Jeg vil prøve at lokke Julie ud i solen for at gå eller cykle en tur. Om det lykkedes vides ikke.
i går aftes havde vi gæster til mad og desværre gik de allerede kl 20.30 da den store datter gerne ville se Asterix, samtidig med at hverken hendes lillesøster eller Julie kunne holde sig vågne hele filmen. Det ville have afstedkommet en mindre krise midtvejs i filmen, så derfor brød de op inden. Fuldt forståeligt i henhold til en forventede krise, men kedeligt at vi ikke nået andet end middagen og så væk før kaffen.

1 kommentar:

Inges uldprogram sagde ...

Det ser fantastisk flot ud. Glæder mig til at se det videre forløb.