fredag, juli 06, 2007

Lynnedslag

Hej
her er lille status på vores kaotiske liv på landet. Onsdag aften slog lynet ned lige udenfor vores hus eller i huset. der kom er kæmpe brag og et voldsomgnist. Huset blev sortlagt, herefter lykkedes det senere at få liv i strømmen -MEN vores computer er DØD og ligeså er vores telefonlinie, samt internet.
Derfor sidder jeg lige nu på mit arbejde og laver dette indlæg. (jeg har fri).
Jeg sidder i kø hos forsikringen som så alligevel ikke kan give besked i dag, da afdelingen er lukket grundet kursus.
Kø hos TDC for at fejlmelde, måske skal det snart lykkes at få telefonlinie igen. Hurra for duet, min mobil kan bruges som hjemmenummertelefon.
Regnen har det sidste døgn være totalt voldsom, så vores "sø" ,der ellers var ved at blive i halvstørrelse, nu igen er steget så vandet står endnu højere end nogensinde før.
Kan humøret mon snart klare mere!!!
JAJAJAJA
for imorgen kommer der skønne strikkende kvinder til min strik-in.
Jeg glæder mig meget, som en lille barn til juleaften.
Jeg har dog stortset opgivet tanken om at det skal foregå i haven, selv med et festtelt vil fugten være for massiv. Så stuerne kan indtages afgarn, pinde og glade snakkende kvinder.
Det bliver bare så dejligt.

2 kommentarer:

Enaj sagde ...

Åh nej da så mange uheld du er ramt af. Hvad med at få lavet svimmingpool i haven nu der alligevel er så meget vand:-)
Nej det er simpelthen skrækkeligt med al den regn.
Håber I får en rigtig god strikke dag i morgen, det er nok bedst at være indendørs for garnet er nok ikke vandafvisende;-)
Kh Jane

Githa sagde ...

Hvor jeg håber i får en rigtig dejlig dag i morgen til trods for moder naturs vejr-luner :-)

Jeg tror alle godt kunne bruge lidt sol og sommer nu. Og særdeles dem der har det som jer, med vandet lidt for tæt på huset. Håber det snart trækker sig og bliver til grundvand, som vi bliver bedt om at bruge så lystigt af nu. Glæder mig til prisen bliver sat ned på det igen ;-)