onsdag, juli 25, 2007

Puha livet er hårdt!

Nej så slemt er det vel ikke, men de sidste dage har jg haft en kodyl hovedpine, utilregnlig mave og en træthed der kvæler mig snart. Jeg er vist på vej til en ferieinfluenza. Det passer meget godt, holder den lige kørende indtil fredag eftermiddag og gå ned i flammer. Min gigtfeber har sendt små signaler, men foreløbig holder mine hånder til det. Om natten kan jeg ikke sove og kaster mig rundt og rundt hver 10 min føler jeg at jeg har sovet over mig og jeg ved godt det er ikke gode tegn. Hvis ikke, der var ferie rundt hjørnet, så var stikket trukket ud. Men som selvstændig er der altid ekstra travlt op til ferien ligesom de første 1-2 uger efter altid også er meget. Tilgengæld plejer jeg at holde mig væk fra stortset alt hvad der har med firmaet at gøre i ferien. Nå men ikke mere pyler fra mig. Jeg trækker lige i nakkehårene og så kan vi klare endnu 1 dag.


I går aftes trak jeg mig træt afsted til strikkecafe, jeg livede helt op sammen med de dejlige kvinder. Fik sagt farvel til Line som nu flytter langt væk. ( vi kommer til at ses, bare ikke i strikkecafe). Jeg kommer til at savne dig om tirsdagen. Men er glad på dine vegne at I fandt jeres drømmehus og nu kan livet så blive en fryd. Held og lykke.


Stikkelsesbær er færdigmonteret og lige nu overvejer Julie om der skal dutter på eller ej. Trøjen er prøvet og passer til nu. Hun elsker den allerede og når hun rører den siger hun: Hvor er den dejlig blød, mor!.


Jeg fik startet på en lille halsklud i mit silke/cashmere garn som jeg købte i december i Århus. Mønstret er en forenkling af Birch og så lavet om til et aflangt istedet for et trekantet. Jeg skriver ned efterhånden som det kommer fremad og derfor vil der senere blive mulighed for at lægge min variant ud her.

5 kommentarer:

Enaj sagde ...

Jeg håber du snart får det bedre, det vil da være trælst at starte ferien med at være syg.
rigtig god bedring.
Kh Jane

britt sagde ...

Uff, da - god bedring!
Din Stikkelsbær er blevet rigtig fin - det er en fantastisk model!
Og silke-cashmere lyder som den helt rigtige måde at forkæle dig selv på.
:-) Britt

Line sagde ...

Vi mærkede ikke meget til trætheden, men jeg håber at du snart er oven på igen.

Jeg har bortkommet listen med jeres telefon nr. mm. så gider di smide mig en mail så jeg kan sende dig min nye adresse?

Ellers må du have en dejlig velfortjent ferie.

Knus

Line

lifeondyssen sagde ...

Kære du .. godt du snart har ferie så du kan slappe af på alle bedst tænkelige måde !!
Kan godt forstå Julie er vild med sin trøje den er da også bare top lækker ;o)
God bedring
Mette

The Silent Knitter sagde ...

God bedring Jeg håber, du "overlever", så du kan holde en god og velfortjent ferie

Mvh Hanne V i Århus